subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 114 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 581 Статус: Офлайн ![]() |
Големи благодарности!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
И още една забележка - не си разваляйте кефа с настоящите издания, които се размотават из нета.
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 44 Регистриран: 8-January 07 Потребител No.: 288 Статус: Офлайн ![]() |
Ходих да го гледам в "Арена", в една от големите зали. Малии, кат' гърмяха, как ме блъскаше звука в гърдите... Тия са си нагласили волумето на мах. Препоръчително е да се ходи с тапи за уши. Не съм съгласен с един от постващите, че филма е боза, напротив - много харен екшън си е, достоен за Сталоун. Само дето някак много бързо свърши всичко... А и бат' Рамбо не изпъкваше достатъчно на преден план - ама това си е проблем на повечето продължения - като нацвъкат разни поддържащи персонажи около героя, и за него не остава достатъчно място! Същата работа стана и с "Die Hard", и то още в третата част. Самюъл Джаксън ми е любим актьор, ама според мен нямаше работа там. Сигурно същото ще стане и с новия "Индиана Джоунс" - тоз младок Шайа съм го гледал само в "Transformers", ама здравата преиграва и много ме дразни. Та друго за Рамбо - лъка го използва само в две сцени... Въобще, повечко гадове трябваше да опука - липсват тук изобретателните начини, по които ги пращаше на оня свят в предишните серии, бих казал. Здравата се бях надъхал от IMDB - всички тръбят, че е най-добрият филм от поредицата... Е, не е. Което не значи, че не си го изгледах с кеф. Останах приятно изненадан от Сталоун - поотслабнал е, че в последния "Роки" не можах да го позная - бая бузки беше отпрал. Тук наистина си мяза на предишния Рамбо... е, поостарял малко, разбира се, но още си го бива. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 3-February 08 Потребител No.: 59 797 Статус: Офлайн ![]() |
Много добри субтитри номер 1 са!!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 618 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 739 Статус: Офлайн ![]() |
Приемливи субтитри. Ако си ползвал такива на друг език, това ти е било авантаж. Повече си гледал чуждите субс, отколкото филма и си допуснал смислови грешки. Изреченията не са изгладени. Аз го преведох от глухото аудио на CAM версията от руски. Аз не бих се хвалил с превод от руски на англоезичен филм. Твоят превод е доста по-неточен, което е нормално. Повечето хора обаче ще го гледат с оригиналния английски говор, а от него си доста далеч. За тайминг да не говорим. Така че, "приемливите" субтитри на tato за мен са единствените субтитри за филма до момента. ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн ![]() |
Аз не бих се хвалил с превод от руски на англоезичен филм. Твоят превод е доста по-неточен, което е нормално. Повечето хора обаче ще го гледат с оригиналния английски говор, а от него си доста далеч. За тайминг да не говорим. Така че, "приемливите" субтитри на tato за мен са единствените субтитри за филма до момента. ![]() No Comment! ![]() |
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 101 Регистриран: 12-December 07 Град: Някъде там! Потребител No.: 54 470 Статус: Офлайн ![]() |
Сега си свалям филма. Предварително благодаря за буквичките.
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 1-January 08 Потребител No.: 55 931 Статус: Офлайн ![]() |
много яко филмче
|
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн ![]() |
Такаааа. Намерих време да изгледам филма с буквичките на tato. Мога да кажа едно-превод на много високо ниво, според моето скромно мнение. От четирилогията, определено това е най-кървавата серия. Обичам екшъни, обичам филми за бойни изкуства, но ако трябва да съм честен по едно време ми се догади.... ![]() ![]() |
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Просто става все по-трудно да се впечатли уважаемият зрител и затова се опитват да ни втрещят с насилие и кървища.
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Това беше най-бруталният филм, който гледах тази година. То беше съединителна тъкан, черепи, горни/долни крайници хвърчащи, то беше чудо. Даден хирург преспокойно може да защити дисертация за "доктор" на мед. науките или "доцент", ако изгледа в детайли този филм. И въпреки всичко - 5 и за двете (превод, субтитри + филм) Този коментар е бил редактиран от TZANKOSSS на Feb 16 2008, 07:09 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 6-March 07 Потребител No.: 16 143 Статус: Офлайн ![]() |
Филма продължава традициите, на предишните 3 филма. Супер е
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 30th September 2025 - 07:27 PM |