subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 17 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 523 Статус: Офлайн ![]() |
The.Water.Horse.DVDRip.XviD-F.I
Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 12 2012, 04:29 PM |
------------------------------------ Няма нищо по-хубаво от...лошото време!
По добре да си замълчиш и всички да те помислят за глупав........ отколкото да кажеш нещо и да разсееш всякакво съмнение. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 368 Регистриран: 26-January 07 Град: София Потребител No.: 3 102 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Продължаваме смело напред! ![]() Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 12 2012, 04:29 PM |
------------------------------------ Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
Хендмейд Платформа Портал за домашни любимци Fifoza - Изграждане на сайтове Drone rules and Regulations |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 368 Регистриран: 26-January 07 Град: София Потребител No.: 3 102 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Ето това исках да чуя ![]() ![]() EDIT: Фифи, ето ти и Английски Субтитри за този релийз (DVD-Ripa). Тайминга на субтитрите е супер може да го използваш само трябва да се преведат субките ![]() ___________ Благодаря на всички, които се опитват да ми помогнат. Изтеглих вече рипа, изтеглих и субтитрите, остана още малко. Надявам се до няколко дни да кача превода. ![]() |
------------------------------------ Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
Хендмейд Платформа Портал за домашни любимци Fifoza - Изграждане на сайтове Drone rules and Regulations |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 7-July 07 Потребител No.: 35 532 Статус: Офлайн ![]() |
Браво фифи давай смело напред. Филма наистина си заслужава. ![]() Този коментар е бил редактиран от megan на Mar 11 2008, 03:28 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 64 876 Статус: Офлайн ![]() |
всеки ден проверявам по няколко пъти дали е готов превода....нямам търпение...сигурна съм че ще е много хубав филм...детето ме караше да го гледаме без субтитри,ама аз не,чакам си ги!!!моля,ако може по-бързичко ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
всеки ден проверявам по няколко пъти дали е готов превода....нямам търпение...сигурна съм че ще е много хубав филм...детето ме караше да го гледаме без субтитри,ама аз не,чакам си ги!!!моля,ако може по-бързичко ![]() Ако ме смениш на работното ми място, с удоволствие ще ги направя до вечерта. ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 21-December 07 Потребител No.: 55 106 Статус: Офлайн ![]() |
благодаря много и успех ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 13-March 08 Потребител No.: 64 876 Статус: Офлайн ![]() |
Ако ме смениш на работното ми място, с удоволствие ще ги направя до вечерта. ![]() ![]() благодаря фифи,гледали сме го...пък за превода,аз с най-добри чувства моля...предполагам че не става лесно.успех!!!!!!!..и аз пак ще си проверявам по няколко пъти ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 23-November 07 Град: Раднево Потребител No.: 52 588 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря ти ФИФИ за превода!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 11-March 08 Потребител No.: 64 665 Статус: Офлайн ![]() |
до колко % стигна бре, поне половината мина ли? ![]() Mod Edit: За този тон ще си починеш 5 дни от писане. И дано занапред да си малко по-премерен в изказа. Този коментар е бил редактиран от Sisq0 на Mar 14 2008, 07:33 PM |
------------------------------------ КъСмЕтА Е зА ТиЯ ДеТо НеМоГаТ дА иГрАяТ ! ! !
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Преводът е готов. Остана редакцията, която няма да трае дълго. Ако всичко е наред, утре - 15 март, ще имате субтитрите. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 48 Регистриран: 13-March 08 Град: Пловдив Потребител No.: 64 910 Статус: Офлайн ![]() |
Мерси ![]() |
------------------------------------ Цитат We will all laugh at gilded butterflies ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 21-February 08 Потребител No.: 62 141 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря много приятел.Жив и здрав да си.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 15-October 07 Потребител No.: 46 934 Статус: Офлайн ![]() |
браво на fifo ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 1st July 2025 - 08:34 AM |