subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Nov 28 2007, 08:36 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 28 Регистриран: 18-September 07 Град: София Потребител No.: 43 668 Статус: Офлайн |
Съжалявам, ноThe Kingdom PROPER R5 LINE XViD SUBFIX-mVs излезе 2 часа след The Kingdom PROPER R5 LINE XViD-mVs, и не е в торента от линка по-горе. Това, в случай че е от помощ при превода.
Този коментар е бил редактиран от yvetted на Feb 19 2012, 02:50 PM
Причина за редакцията: Премахнат линк.
|
|
|
|
|
|
|
Nov 28 2007, 09:19 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 28-November 07 Град: квартала на богатите Потребител No.: 53 201 Статус: Офлайн |
бате ти си велик 4овек..... те тоя филм го 4акам цяла година... едно голямо благодаря за положения труд.... |
|
|
|
|
|
|
Nov 28 2007, 09:32 PM
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 730 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн |
Виждам, че има английско аудио вече. Но... ако ти дотрябвам за някакви руски реплики - свиркай!
|
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
|
Nov 28 2007, 10:02 PM
Коментар
|
|
![]() Не искам вече с рейса! Искам Lamborghini! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 171 Регистриран: 2-November 07 Град: http://subs.sab.bz/ Потребител No.: 49 667 Статус: Офлайн |
The.Kingdom.PROPER.R5.LINE.XViD-mVs
Този коментар е бил редактиран от yvetted на Feb 19 2012, 02:50 PM
Причина за редакцията: Премахнат линк.
|
|
------------------------------------ Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често. |
|
|
|
|
Nov 29 2007, 02:39 PM
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн |
А бе... т'ва е тема за превод на филм, а не къде е качен... дали в замунда, дали в аватар, дали не знам си къде...
|
|
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
|
Nov 29 2007, 02:53 PM
Коментар
|
|
![]() -= 200 РакиИ в чАс =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 325 Регистриран: 22-December 06 Град: Sofia Потребител No.: 43 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Nov 30 2007, 01:51 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 9-October 07 Потребител No.: 46 152 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Nov 30 2007, 08:14 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 42 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 566 Статус: Офлайн |
А бе... т'ва е тема за превод на филм, а не къде е качен... дали в замунда, дали в аватар, дали не знам си къде... хаха баш стана като женския пазар - всеки си хвали доматите сладури |
|
------------------------------------ Това което не ме убива, ме прави по-силна!
|
|
|
|
|
Dec 2 2007, 10:49 PM
Коментар
|
|
![]() -=One United=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 832 Регистриран: 4-November 07 Град: Варна Потребител No.: 49 906 Статус: Офлайн |
Филма го чакам отдавна - дано е хубав , успех с превода и благодарности предварително dimi123.
|
|
------------------------------------ ![]() Sometimes it's not enough to know the meaning of things, sometimes we have to know what things don't mean as well. Things fall apart, especially all the neat order of rules and laws. The way we look at the world is the way we really are. See it from a fair garden and everything looks cheerful. Climb to a higher plateau and you'll see plunder and murder. Truth and beauty are in the eye of the beholder. I stopped trying to figure everything out a long time ago. |
|
|
|
|
Dec 3 2007, 08:29 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 9-January 07 Потребител No.: 354 Статус: Офлайн |
Ако трябва помощ за репликите на арабски,кажете. Тъкмо свалям филма,след час ще го имам. Благодаря на dimi123 труда,надявам се да са перфектни както винаги. |
|
|
|
|
|
|
Dec 3 2007, 05:42 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 619 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 739 Статус: Офлайн |
Преводът ми е почти готов, но редакцията ще ми отнеме време. Тази седмица съм доста ангажиран и ще трябва да забавя субтитрите с още няколко дена. Не искам да ги претупвам, защото филмът заслужава поне едни хубави субтитри. |
|
|
|
|
|
|
Dec 3 2007, 06:12 PM
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн |
dimi123, Ще чакаме колкото трябва. Върши си работата и превеждай само когато си в кондиция и когато имаш свободно време. Ако някой тръгне да ти дава зор, ще го сурвакаме за късмет. Стискам ти палци и показалци. :party0051: |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Dec 4 2007, 10:30 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 4 Регистриран: 2-December 07 Потребител No.: 53 529 Статус: Офлайн |
Преводът ми е почти готов, но редакцията ще ми отнеме време. Тази седмица съм доста ангажиран и ще трябва да забавя субтитрите с още няколко дена. Не искам да ги претупвам, защото филмът заслужава поне едни хубави субтитри. По - добре остави за другата седмица или за другата година. Не бързай. |
|
|
|
|
|
|
Dec 4 2007, 05:28 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 7 Регистриран: 23-December 06 Град: Лондон Потребител No.: 60 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Имало едно време един трaкер SAB.BZ.R.I.P.
|
|
|
|
|
Dec 5 2007, 12:46 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 526 Статус: Офлайн |
Хубаво сте либерални,ма като ще трябва да се чака 3 седмици,по-добре да не се захваща - има хора,които също можеха да свършат тази работа.Днес,утре...След няколко дни.Не знам...
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 27th January 2026 - 12:34 PM |