subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 38 Регистриран: 23-January 07 Потребител No.: 2 394 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 61 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 572 Статус: Офлайн ![]() |
Преводът на пети епизод е качен в сайта. Приятно гледане. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 61 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 572 Статус: Офлайн ![]() |
Преводът на 8-и епизод е качен в сайта.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 165 Регистриран: 30-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 41 937 Статус: Офлайн ![]() |
Първо да благодаря на преводачите, страхотен сериал сте подхванали. За съжаление обаче там където намерих серии, няма сийдъри. По скоро има, но са 1 или 2, което само по себеси означава да тегля с дни 1 серия. Много моля, ако знаете сайт със сийдъри да ми го кажете. Става въпрос за втори епизод, в Замундата има 1 сийдър, а в Мининова са доста, но пък скороста ми е същата като в Замунда, от 4 до 7 Кб.
Този коментар е бил редактиран от iliana_82 на Jan 27 2008, 04:17 PM |
------------------------------------ Някои цял живот създават проблеми, а са убедени, че творят! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всички питат, а никой не потърси английски субтитри за 10-та серия. Ако излязат, ще има превод.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 331 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 976 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 18-November 07 Град: sofia Потребител No.: 51 995 Статус: Офлайн ![]() |
бравооооооо на elisiaelf
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Преводът на 10-ти епизод е качен в сайта.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 16-November 07 Потребител No.: 51 598 Статус: Офлайн ![]() |
Първо да благодаря на преводачите, страхотен сериал сте подхванали. За съжаление обаче там където намерих серии, няма сийдъри. По скоро има, но са 1 или 2, което само по себеси означава да тегля с дни 1 серия. Много моля, ако знаете сайт със сийдъри да ми го кажете. Става въпрос за втори епизод, в Замундата има 1 сийдър, а в Мининова са доста, но пък скороста ми е същата като в Замунда, от 4 до 7 Кб. За мен беше приятна изненада да открия 11 епизода на сезон 1 в www.p2pbg.com свалят се за около 30 мин. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Преводът на 11-ти епизод е качен в сайта.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 331 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 976 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 11:47 AM |