subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Aug 4 2007, 03:35 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 66 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 34 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Aug 4 2007, 08:53 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
Заглавие на тема от форума към локалния ми тракър Цитат Проблем с леб-камера И за леб и за сиренЙе, все е камера Явно W = Л. А аз се чудех защо World of Warcraft e Лорд аф Ларкрафт Този коментар е бил редактиран от Sisq0 на Aug 4 2007, 08:54 PM |
|
|
|
|
|
|
Aug 5 2007, 03:47 AM
Коментар
|
|
![]() Homo vulgaris ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 015 Регистриран: 31-January 07 Град: Лондон Потребител No.: 4 726 Статус: Офлайн |
http://subs.sab.bz/forum/index.php?showtopic=2301&st=78 Този коментар е бил редактиран от danissimo на Aug 5 2007, 05:06 AM |
|
|
|
|
|
|
Aug 5 2007, 09:39 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 52 Регистриран: 18-March 07 Град: Пловдив Потребител No.: 19 239 Статус: Офлайн |
Цитат гледайте тази вечер историческата драма farscape Този коментар е бил редактиран от freya86 на Aug 5 2007, 09:40 AM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Aug 5 2007, 05:41 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 404 Регистриран: 9-January 07 Град: CZ Потребител No.: 371 Статус: Офлайн |
Кухненски абсорбатор.... Отиваш в Технополис, купуваш си абсорбатор за кухнята и решаваш да си го монтираш. Взимаш упътването и отваряш. А, ето ги и схемите - чудесно!!! ![]() Изведнъж откриваш, че има и описание на български език. О, чудесно. Отваряш на нужната страница и почваш да четеш... ![]() Този коментар е бил редактиран от asenn на Aug 5 2007, 05:41 PM |
|
|
|
|
|
|
Aug 5 2007, 09:25 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Оооо, да, това упътване ми е попадало доста пъти вече - ама то наистина е достойно да се сложи в рамка. Предполагам, че дори Бултра би направила по-добър превод. |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Aug 6 2007, 05:07 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Цитат $eRen DiaMaNt гр. София, 18 г. Заглавие: nejnota..... Цитат от профил в сайт за запознанства |
|
|
|
|
|
|
Aug 7 2007, 12:44 AM
Коментар
|
|
![]() -= джамандолейка =- Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 916 Регистриран: 21-December 06 Град: Лориен Потребител No.: 11 Статус: Офлайн |
ЦЕНОРАЗПИС НА СЕЛСКИ ТУРИЗЪМ Те го и ценорасписо като у скобите съм турил пояснениа за по наясно. одаята за торизам ЦЕНОРАСПИС Спане У одаята с исглед накъмто барата - два лева на креват. У одаята с исглед накъмто дворо - един и педесе пак на креват. (и двете такси са независимо за мъжко ели за женско ама ако некоя ми фане окото моем да напрайм остъпка с некакви процентове) Ядане Закуска - пържени филий с кисело млеко една паничка. Обет - пържена лютеница, пръжки с боб, картофена чорба и компот (секи път различно само компота е секогаш.) Вечера - яйцета на очи ели бъркани (секи път различно) и ена малечка шльокавица по желание на клиенто с мезе торшиа а летоска домат ели краставица. Сичко наедно - два и педесе секи ден. (ако неко ден ми ареса компаниата може да отпущим по ена голема кайсиева за бес пари) Хигиенски нужди Ако некой му се прикъпе слочайно може летоска у барата а зимъска у цинково корито с ладка вода от котел. И у двата случая претвиждаме търкане на гръб с кисе от назе. Ако търка Глигорица таксата е лев и осемдесе ако търкам язе таксата става на лев и педесе що съм по як. Ако некой си мие забите да си носи паста що у Добролево немаме. Ние заран като се нажабурчиме с шльокавица и не завъждаме микробе ебаси. Сапун нема нужда да се носи ние имаме ператен он се не пеняви като грацкия ама отмива добре. Нужник си имаме у дворо и е екологически исправен. Секи път като се размерише та почне да люти на очите му фъргам вар. За него таксата е двайсе стотинки на исхождане става дума за голема нужда (леле а Натка расправа че у градо зимат по педесе стотинки). Иначе пикането може и у дворо за бес пари ама гледай да не е у насадено ебаси. Торизам и други заебавки Отиване (и завръщане) до гората за гъби ели е тека само за расодка с придрожвач (язе) - един лев натам и един лев навам става на въпрос за пеша. Ако е с яздене на магаре таксата е секи път различно що требва да го пазарим от друк, що мойта магарица Живка е проклета и може да стане неко сакатлък ебаси. Ама нема да се върже повече от два лева нанатам и два лева нанавам сметам язе. Посештение на хоремаго с придрожвач (язе) - педесе стотинки сичко ама кво си викнеш на Витка ели Благой си плащаш оделно. Ако викнеш нещо и на мене (ама да не е лемонада) таксата отпада. Апа ако тръгнеме сички тористе у група един е за бес пари ама вие че си се разберете кой ебаси. Издойване на коза (ели офца) с инструктор (Глигорица) - осемдесе стотинки. Издойване на крава пак тека - лев и двайсе. Цепене на дърва с манара и инструктор (язе) - два и педесе за кубик. Копане с малечко мотиче у дворо - един и десет на фитириа (по грацки май се вика леха). Копане със сащинска мотика на кукуруз ели лозе - два и двайсе на рет. Чистене на кочината на прасето Гошко - осемдесе стотинки. Изфъргане на тор от оборо до улицата - лев и четиресе на количка. Други - наспорет клиенто. (у други олизат Глигорица да ви пее като едете ели язе да ви водим до казано да видите как се пече рикия ели текива неща) Забелешка Ако дойде чожденец ели чожденка в независимос от каде е в смисал на даржава, таксата веднъга се преобръща у еврота по същите цени. И да си водат превеждач ебаси. Добре дошле у назе! Опознай селото та да обикнеш градо! Язе сметам че като туриш едно връз друго неизлиза скъпо ебаси. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- !!! |
|
------------------------------------ Таралежът е птица упорита: не ритнеш ли го, не полита. |
|
|
|
|
Aug 7 2007, 11:34 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Ебаси. |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Aug 7 2007, 12:43 PM
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 516 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн |
егати шопа, акълия ще се окаже. Върти бизнес! |
|
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
|
Aug 7 2007, 01:27 PM
Коментар
|
|
![]() -= ШпиОниН НумЕру УнО =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 402 Регистриран: 22-December 06 Град: Pleven Потребител No.: 38 Статус: Офлайн Моят блог |
Удобрявъм цинорасписъ, сега ще си пусна командировачното и съм там. Относно хигиеничните нужди - много съм гнуслив, така че гледайте да е чисто кат дода. |
|
------------------------------------ Red sky in the morning, the sailor takes warning, red sky at night, sailor's delight
![]() |
|
|
|
|
Aug 7 2007, 03:59 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
|
|
|
|
|
Aug 7 2007, 04:04 PM
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 494 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн |
Ох, то само това да беше във вибокса...
|
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. С радиото не се спори. |
|
|
|
|
Aug 8 2007, 10:35 AM
Коментар
|
|
**Какво струва щастието?Какво струва женското щастие** Не е хич трудно да направиш една жена щастлива! Трябва само да си добър: * Приятел * Другар * Любовник * Брат * Баща * Учител * Възпитател * Майстор готвач * Механик * Водопроводчик * Дизайнер на интериори * Модист * Електротехник * Сексолог * Гинеколог * Психолог * Терапевт * Остроумен * Симпатичен * Атлетичен * Нежен * Внимателен * Кавалер * Интелигентен * С богато въображение * Съзидателен * Благ * Силен * Разбиращ * Толерантен * Благоразумен * Амбициозен * Даровит * Смел * Решителен * Заслужаващ доверие * Съобразителен * Страстен * Платежноспособен ~ Същевременно не бива да се забравя, че е задължително: * Да не си ревнив, но без да оставяш впечатление, че нехаеш за нея * Да се разбираш добре с техните, но в никакъв случай повече, отколкото с нея самата * Да я оставяш да прави нейните си неща, но и да изразяваш интерес къде ходи и какво прави Особено е важно да: ~ Не се забравят рожденните дни, годишнината откакто сте заедно, от сватбата, абитуриенските балове, именните дни, менструацията й, датата на първата ви целувка, рожденните дни на любимите й леля, брат и сестра, на бабата и дядото й, на най-добрата й приятелка ~ За съжаление изпълнението мо-та-мо на тези инструкции не гарантират напълно, че ще се чувства истински щастлива , понеже може да бъде обзета от усещането, че е нетърпимо обсебена от задушаващо перфектен живот, в следствие на което да се хвърли на врата на първия нещастник-животар, който намери! **Бог е казал: Обичайте ги ! НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ РАЗБЕРЕТЕ ГИ * Копирано е директно от тема в локалния ми тракър (барабар с правописните грешки). |
|
|
|
|
|
|
Aug 8 2007, 10:51 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 116 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 960 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ My opinions are worthless so I give them out freely.
![]() |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 5th March 2026 - 12:51 PM |