subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн ![]() |
Учените изобретили 200 градусов спирт. Решили до го изпробват, обаче няма на кого. На животно не им се искало, защото щели да ги подгонят защитниците на животните. Решили да отидат в най-отдалеченото село и да пробват на някой местен човек. Отиват те в селото и гледат някакъв човек кара трактор. Спрели го. Сипали му в една чаша от спирта и го питат: – Ще го пробваш ли? Човекът ги погледнал, ливнал цялата чаша в гърлото си, избърсал се с ръкава на ватенката и подкарал трактора нататък. Учените стоят и гледат ошашавено. Изведнъж трактора спира, човека скача от него, пада на земята и започва да се търкаля. След това става, качва се на трактора и потегля. След 100 метра сцената се повтаря отново… след още 100 пак! Учените догонват трактора, спират го и се извиняват на тракториста, че са го накарали да пие 200 градусов спирт… Човекът ги поглежда и казва: – Ахааа, такава ли била работата… А аз се чудя защо, като се уригна и ми се подпалва ватенката… |
------------------------------------ Там, където виждам моя баща,
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн ![]() |
Кой път да поема? - попитала Алиса. - Този, който ще те отведе най-далеч - отговорил ѝ Заека. - Абе, не ми пробутвай цитати на Паулу Коелю, ами ми кажи как да изляза на околовръстното.. |
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 234 Регистриран: 3-March 11 Потребител No.: 121 312 Статус: Офлайн ![]() |
"Последният човек на земята гледаше с празен поглед опустелия фейсбук. Накрая се пресегна и написа " К...Р." на стената. Някой го лайкна..." |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 024 Регистриран: 12-May 11 Град: Варна Потребител No.: 122 706 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Ожених се за вдовица, а баща ми – за дъщеря й. Роди им се син, който ми стана внук. Но тъй като съм син на баща си, то синът му ми е и брат, и жена му ми е мащеха. Тогава майка й ми е баба. А след като жена ми ми е баба, то аз САМ СЪМ СИ ДЯДО! |
------------------------------------ Един ден без смях е пропилян ден!
Чарли Чаплин |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 234 Регистриран: 3-March 11 Потребител No.: 121 312 Статус: Офлайн ![]() |
- Съседе, ще ми заемеш ли бормашината за уикенда? - Ще ремонтираш ли? - Не, ще спя. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 425 Регистриран: 14-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 966 Статус: Офлайн ![]() |
В книгата си "Изкуството на войната", Сун Цзъ пише: "Ако седиш дълго на брега на реката, може да видиш как край теб ще премине трупът на врага ти". Следва списък на ситуациите, съставен от неизвестни автори при анализа на горния израз: Ако дълго плуваш върху трупа на врага си, може да се видиш как седиш на брега. Ако се престориш на труп и заплуваш по реката, може да разбереш кой те смята за свой враг. Ако плуваш по течението, пляскай с ръце и крака, иначе ще те помислят за враг. Ако седиш с гръб към реката, може да не забележиш победата. Ако имаш достатъчно врагове и известна сръчност, може да откриеш трупоплавателна фирма и да превозваш товари по реката. Ако плуваш по реката, има голяма вероятност да си труп. В пустинята е най-добре да нямаш врагове. Ако по реката нищо не плува, провери да не е езеро. Ако плуваш по брега, а трупът седи в реката и те гледа, почакай - скоро ще изтрезнееш. Ако цял живот си седял на брега да чакаш трупа на някой, който те е обидил, но така и не си го дочакал, значи обидата е била само в главата ти. И струвало ли си е цял живот да се звериш във водата, отколкото да се занимаваш с по-приятни неща? Неотмъстеният враг никога няма да заплува като труп по реката, ако не седнеш на брега й. Ако ти плуваш по реката, а на брега седи твоят враг, значи ти си труп. Ако много дълго седиш на брега на реката, най-големият ти враг ще стане хемороидът. Ако двама взаимни врагове едновременно седнат край реката, всеки ще види плаващия труп на другия. Ако по реката плува трупът на приятеля ти, значи скоро ще доплува и трупът на жена ти. Ако седиш на брега, а по реката плува твоят труп, значи си бил враг на самия себе си. Ако си враг на самия себе си и дълго седиш на брега на реката, по нея ще мине твоят труп. от руски |
------------------------------------ "Не ми пипайте думите, освен с очи!" Жан Пол Сартр |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 321 Регистриран: 28-March 11 Потребител No.: 121 787 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ "Люди очень похожи на книги,
одни обманывают своей обложкой, другие удивляют своим содержанием". |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ★Si vis pacem, para bellum★ ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 112 Регистриран: 21-March 10 Потребител No.: 108 819 Статус: Офлайн ![]() |
Интервю за работа: Ниво на английски? - Пирфектно! Моля, използвайте думата Dignity в изречение. - Ши можити ли да го Dignity? Знаете ли какво означава Allow? - Да. Използвайте го в изречение. - Allow, кой е на телефона? Благодаря, ще се свържем с вас. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 321 Регистриран: 28-March 11 Потребител No.: 121 787 Статус: Офлайн ![]() |
Древен Египет... Зазорява се, небето светлее... Гребците на фараонската галера спят на пейките си. Изведнъж тишината се нарушава от гръмогласния рев на старшия надзирател. Влиза той, раздава ритници наляво и на дясно и крещи: - Ставайте мързеливци! След него върви домакинът и раздава дневната порция. Наред с традиционното парче хляб и канче вода, прибавя и по една маслина на човек. Един от гребците трие очи, не може да повярва, и пита: - Шефе, какви са тези екстри? Маслини?! Днес фараонът да няма рожден ден? - Няма! Яж и не мъркай! Днес фараонът иска да кара водни ски! |
------------------------------------ "Люди очень похожи на книги,
одни обманывают своей обложкой, другие удивляют своим содержанием". |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Блондинка под прикритие ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 910 Регистриран: 31-January 10 Град: Пловдив Потребител No.: 106 121 Статус: Офлайн ![]() |
Ако жена ви каже, че идва след пет - десет минути, да знаете, че няма тире. |
------------------------------------ ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() киноманка ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 1 300 Регистриран: 5-March 13 Град: Варна Потребител No.: 132 965 Статус: Офлайн ![]() |
10 думи, които няма да намерите в речника /а едната даже не я бях чувала/
![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн ![]() |
Как ли не го сервират вече този сладолед... ![]() ![]() |
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И какви менюта се превеждат... ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ¯\_(ツ)_/¯ ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 361 Регистриран: 13-May 12 Град: Добрич Потребител No.: 129 330 Статус: Офлайн ![]() |
![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 03:58 PM |