subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jun 10 2014, 08:56 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 74 Регистриран: 3-February 12 Потребител No.: 128 070 Статус: Офлайн |
Нов вид крадци Внимание! През последните месеци станах жертва на умни крадци, докато пазарувах. Просто излязох да купя някои неща от магазина до нас и това се превърна в леко неприятно преживяване.Не бъдете наивни и не мислете, че това не може да ви се случи и на вас. Как работят тия умни крадци: Две много добре изглеждащи момичета между 22 и 23 години идват към колата ти, докато си прибираш покупките в колата. Те започват да чистят прозорците на колата с парцали и гърдите им почти излизат от впитите им тениски. Невъзможно е да не гледаш. Когато ти им предложиш да заплатиш за почистването на колата ти, те ти благодарят и искат в замяна да дойдат с теб до други магазини. Ти се съгласяваш и ги качваш на задната седалка. По пътя те започват да се опипват и да правят секс една с друга, след това едната от тях идва на предната седялка и започва да ти прави френска любов, докато другата краде портфейла ти. Моят портфейл беше откраднат на 4, 7, 8, 9 и на 15 и 21 януари, два пъти вчера и надявам се тази събота и неделя отново, надявам се дотогава ще успея да си купя още няколко портфейла. |
|
|
|
|
|
|
Jun 11 2014, 04:00 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
Jun 11 2014, 09:33 PM
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
|
Jun 13 2014, 07:58 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 74 Регистриран: 3-February 12 Потребител No.: 128 070 Статус: Офлайн |
- Защо петък, 13, се смята за лош ден? - Защото в този ден се събират всички вещици, киликандзери, русалки, фурии, самодиви, вили-самодиви и беснеят до зори. - Виж ти... Какво съвпадение! Няма да ми повярвате, за малко да го сбъркам с осми март! |
|
|
|
|
|
|
Jun 17 2014, 08:30 AM
Коментар
|
|
![]() ТВ маниак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 742 Регистриран: 21-July 10 Потребител No.: 114 116 Статус: Офлайн |
Ученически бисери в американски вариант: http://www.tickld.com/x/30-dumbest-history-exam-answers-ever
|
|
|
|
|
|
|
Jul 5 2014, 07:44 AM
Коментар
|
|
Жената се прибра по-рано и заварва мъжа си в спалнята да прави любов с много привлекателна млада жена. Съпругата много се ядосва. - Ти си прасе, което нищо не уважава! – разкрещяла се тя - Как смееш да ми причиняваш това на мен, твоята вярна съпруга, майката на децата ти?! Напускам те! Искам развод на секундата! Мъжът отвърнал: - Почакай секунда, любов моя, да мога поне да ти кажа какво стана. - Добре, давай – проплакала тя - Но това ще са последните ти думи към мен! И той започнал: - Докато се качвах в колата на път за вкъщи, една млада госпожица ме помоли да я закарам. Изглеждаше ми отчаяна и беззащитна, та я съжалих и ѝ казах да се качи. Забелязах, че беше много слаба, зле облечена и много мръсна. Каза ми, че не е яла от 3 дни! Така че от състрадание аз я доведох вкъщи, затоплих пицата, която снощи направих за теб, но ти не я докосна, защото се притесняваш да не надебелееш. Горкото същество я изяде за секунди. После, понеже беше много мръсна аз ѝ предложих да си вземе душ и докато тя се къпеше забелязах мръсните ѝ дрехи, целите в дупки, така че ги изхвърлих. Но тъй като се нуждае от дрехи, аз ѝ дадох дизайнерските дънки, които ти имаш от няколко години, но не ги носиш, защото са ти много тесни. Също ѝ дадох онова бельо, което ти подарих за годишнината от сватбата ни, но ти не носиш, защото не съм имал добър вкус. Намерих и онази секси блуза, която сестра ми ти подари за Коледа, но ти не носиш, само и само да я дразниш и освен това ѝ подарих онези ботуши, които си купи от онзи скъпарски бутик, но отказа да ги носиш, защото някой друг в офиса ти бил имал същите. Той си поел дъх и продължил: - После тя беше толкова благодарна за разбирането ми и помощта, че докато я изпращах до вратата тя се обърна към мен през сълзи и каза: - Моля ви, дали имате още нещо, което жена ви да не използва? |
|
|
|
|
|
|
Jul 10 2014, 07:57 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Hitler reacts: Brazil 1 - 7 Germany https://www.youtube.com/watch?v=Df9hYJIYXsg |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Jul 10 2014, 08:04 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 17-June 09 Потребител No.: 95 756 Статус: Офлайн |
21:00ч. (до минути) по FOX HD започва 10-ти епизод с български говор на „24“. N'joy. (форумното часово време е с 5 мин. напред) |
|
|
|
|
|
|
Jul 10 2014, 10:56 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
Аз в момента гледам "Пасифик" дублиран по тв7 и чак ме напушва смях... летят куршуми, гранати гърмят, картечници стрелят и на заден фон на дублажа се чува как героя крещи команди... а дубльора говори сякаш се е опнал на плажа с биричка в ръка и обсъжда дали догодина или по догодина ще кацне летящата чиния в Щръклево |
|
|
|
|
|
|
Jul 12 2014, 07:17 AM
Коментар
|
|
Една позната, но великолепна притча Една дъщеря се оплакала на баща си: - Тате, уморих се, животът ми е тежък, срещам трудности, имам сериозни проблеми, през цялото време плувам срещу течението и вече нямам сили... Какво да правя? Вместо отговор, бащата поставил на печката три купички с вода: в едната пуснал морков, в другата сложил яйце, а в третата изсипал кафе. След известно време, извадил от водата моркова и яйцето и налял чаша кафе. - Какво се промени? – попитал той дъщеря си. - Яйцето и моркова се свариха, а кафето се разтвори във водата – отговорила му тя. - Не дъще, така е само на пръв поглед. Погледни - твърдият морков, след варенето, омекна. Крехкото и течно яйце се втърди. Външно те не се промениха, но измениха същността си под въздействието на еднакво неблагоприятно обстоятелство – кипящата вода. Така е и с хората – силните на вид, могат да се огънат и размекнат там, където крехките и нежните само стават по-силни и твърди... - А кафето? – попитала дъщерята. - О! Това е най-интересното! Кафето се разтваря във враждебната среда и променя нея – превръща обикновената гореща вода във великолепна, ароматна напитка. Има хора особени, специални, които не се променят по силата на обстоятелствата – те променят самите обстоятелства и ги превръщат в нещо ново и прекрасно, извличайки полза и знания от различните ситуации... |
|
|
|
|
|
|
Jul 13 2014, 11:09 AM
Коментар
|
|
![]() ONCERS ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 611 Регистриран: 8-January 07 Град: Троян Потребител No.: 306 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Disce, SED a doctis, indoctis ipse doceto! Obedece a tu SED ;)
私の姓はディミトロフです "Цветя за Вили и Марино" Код <script>document.write(([]+![])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]]);</script> |
|
|
|
|
Jul 13 2014, 05:14 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 38 Регистриран: 23-January 07 Град: Смолян Потребител No.: 2 128 Статус: Офлайн |
Как се нарича "фея" в мъжки род? Според днешните културни норми се нарича "фей", но според старите български традиции - "феерас". |
|
|
|
|
|
|
Jul 14 2014, 08:19 PM
Коментар
|
|
![]() киноманка ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 1 330 Регистриран: 5-March 13 Град: Варна Потребител No.: 132 965 Статус: Офлайн |
ПОЗДРАВ ЗА РАНОБУДНИТЕ ГИЛДИЙЦИ ![]() |
|
|
|
|
|
|
Jul 15 2014, 09:57 AM
Коментар
|
|
Как да управляваме своя гняв Всичко започна, когато един ден си седях на бюрото и си спомних за телефонен разговор който трябваше да проведа а бях забравил. Намерих номера и позвъних. Вдигна мъж който каза: - Ало? - Здравейте, аз съм Крис. Мога ли да говоря с Робин Картър? Не очаквано телефона ми беше затворен. Не можах да повярвам че някой може да бъде толкова груб. Намерих верния номер на Робин и и се обадих – бях разменил последните две цифри на номера. След като свърших разговора с нея отново набрах „грешния" номер. Когато някой от другата страна ми вдигна, аз извиках - Ти си ГЪЗ!!! - и затворих. Записах си номера с думичката „ГЪЗ" до него и го прибрах в чекмеджето на бюрото. На всеки няколко седмици когато плащах сметки или просто имах наистина лош ден аз звънех на този номер и крещях в слушалката „Ти си ГЪЗ!!!". Това винаги ме успокояваше. Когато програмата „Разбери кой звъни" се появи и в нашия район си замислих че моето терапевтично „Ти си ГЪЗ!!!" трябва да спре. Така че отново му се обадих и казах: - Здравейте, аз съм Джон Смит от телефонната компания. Обаждам ви се за да разбера дали се интересувате от нашата програма „Разбери кой звъни". - НЕ! – извика той и ми затвори. Веднага го набрах отново и му казах - Защото си ГЪЗ!!! ... Един ден бях до супермаркета чакайки да се освободи място за паркиране. Някакъв пич с черно БМВ ме изпревари и паркира на мястото за което търпеливо чаках. Натиснах клаксона и се разкрещях че аз чакам за това място. Идиота не ми обърна никакво внимание. Тогава забелязах табелката „Продава се" залепена на прозореца така че си преписах телефонния номер от нея. След няколко дни, точно след като звънях на първия „ГЪЗ"(сложил съм си номера му на бутоните за бързо набиране), си помислих че не е лоша идея да звънна на беемве гъза също. - Ало, вие ли сте човека който продава черно БМВ? - Да. Аз съм. - Можете ли да ми кажете къде мога да видя колата? - Разбира се. Аз живея на 1802 Запад, 34-та улица. Жълта къща и колата е паркирана точно отпред. - Извенете, вашето име е? - Казвам се Дон Бъргмайер. - отговори ми той. - Дон, по кое време сте си вкъщи? - Всеки ден след 17.00. - Слушай Дон, мога ли да ти кажа нещо? - Да? - Дон, ти си ГЪЗ!!! - и затворих. Добавих номера му в бутоните за бързо набиране. Сега, когато имам лош ден, имам и двама гъзове на които да звъня. След няколко месеца ми дойде идея. Звъннах на гъз N1: - Aло? – попита той. - Ти си ГЪЗ!!! – но не затворих. - Още ли си тук? – попита той. - Да, тук съм – казах аз. - Спри да ми звъниш!! – изкрещя той. - Нама пък! – изкрещях му и аз. - Кой си ти? – проклинаше той - Казвам се Дон Бъргмайер. - Така ли? И къде живееш? - 1802 Запад, 34-та улица, ГЪЗ ТАКЪВ! В жълта къща и черния ми баварец паркиран отпред. - Ей сега идвам Дон. По добре почни да си пееш молитвите! – заплаши ме той. - Мухаха! Като че ли ме е страх от теб ГЪЗ смотан! След това звъннах на гъз N2: - Aло? – каза той. - Здрасти бе ГЪЗ сплескан – казах аз, отново без да затварям. - Само да те намеря... – се развика той. - И? – прекъснах го аз – Какво ще направиш? - Ще те спукам от бой! - Е, значи това е твоя шанс – казах аз – Ей сега идвам да видим! След което затворих и незабавно се обадих в полицията и им казах че живея на 1802 Запад 34 улица, и в момента се прибирам за да убия моя любовник. След което звъннах в Новините на 9 канал за да ги уведомя че двама гейове се бият на 1802 Запад, 34-та улица. Бързо отидох до колата и тръгнах към 34-та улица. Там имаше двама задници които се пребиваха от бой пред 6 патрулки, полицейски хеликоптер и репортерски екип от новините! Ето сега се чувствам добре. Управлението на гнева наистина работи!!! |
|
|
|
|
|
|
Jul 15 2014, 04:20 PM
Коментар
|
|
![]() киноманка ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 1 330 Регистриран: 5-March 13 Град: Варна Потребител No.: 132 965 Статус: Офлайн |
![]() |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 3rd March 2026 - 09:55 PM |