subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= DH team =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 395 Регистриран: 10-March 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 90 214 Статус: Офлайн ![]() |
Година: 1987 Режисьор: Питър Барбър-Флеминг Актьори: Дарън Редмайн, Хана Гордън, Браян Блесед, Антъни Калф, Гай Скантълбъри, Сара-Джейн Холм Резюме: Малкият Джералд и семейството му се преместват на средиземноморския остров Корфу. Именно там у бъдещия изследовател се заражда интересът към природата. _____________________________ ЕПИЗОД 01 | СУБТИТРИ ЕПИЗОД 02 | СУБТИТРИ ЕПИЗОД 03 | СУБТИТРИ ЕПИЗОД 04 | СУБТИТРИ ЕПИЗОД 05 | СУБТИТРИ ЕПИЗОД 06 | СУБТИТРИ ЕПИЗОД 07 | СУБТИТРИ ЕПИЗОД 08 | СУБТИТРИ ЕПИЗОД 09 | СУБТИТРИ ЕПИЗОД 10 | СУБТИТРИ _____________________________ Джералд Дарълдоп.инфо Джералд Даръл (1925-1995) Автор на 37 книги. Един от най-известните изследователи на XX век. Info@wikipedia Благодарности на Zaza14 за помощта при превода. _____________________________ Този коментар е бил редактиран от MichaelZ на Jul 11 2015, 12:59 PM |
------------------------------------ yve_sl (19:18:02 13/09/2010)
Мише, внимавай, лелиното, с тези съпруги да не се отчаяш. :D "It's gonna be legen...wait for it...dary!" |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= DH team =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 395 Регистриран: 10-March 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 90 214 Статус: Офлайн ![]() |
Една от любимите ми книги на Джералд Даръл, чел съм я много пъти и винаги съм се смял на глас. Не знаех, че е сниман и сериал по книгата. MichaelZ, благодаря за субтитрите. Книгата наистина е великолепна, изобщо цялата поредица на Даръл от три книги за остров Корфу е прекрасна. ![]() И аз по случайност научих за филмчето. Екранизацията според мен е много добра. ![]() MichaelZ, благодаря ![]() Не знаех, че има сериал, това ме изненадва страшно приятно. Джералд Даръл е един от най-любимите ми автори, чел съм му книгите по няколко пъти. ![]() Този коментар е бил редактиран от Soler на Feb 13 2012, 10:15 AM |
Мише, внимавай, лелиното, с тези съпруги да не се отчаяш. :D "It's gonna be legen...wait for it...dary!" |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Похвално! Да видим... Ползва ли се книгата(ите) за референции? ![]() В сериалчето има повече картинки, отколкото диалози, така че засега не се налага особено често. ![]() Благодаря за субтитрите! Като човек, израсъл с книгите на Даръл, ми бе изключително приятно да гледам сериала (телевизионният филм не ми допадна особено навремето) с превод, запазил по удивителен начин стила от едноименната книга. mike28, ![]() Останаха три епизода, малко по малко ще ги довърша. ![]() Благодаря, ще чакам с удоволствие.
Този коментар е бил редактиран от MichaelZ на Oct 14 2011, 08:44 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Jedi sine qua non ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 880 Регистриран: 9-September 09 Град: P2X-3YZ, София Потребител No.: 98 659 Статус: Офлайн ![]() |
Когато ми пристигне мониторът на PC-то, ще го кача в замунда.
|
------------------------------------ I believe whatever doesn't kill you, simply makes you stranger.
The Joker |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 213 Регистриран: 2-January 10 Град: Русе Потребител No.: 104 256 Статус: Офлайн ![]() |
Още веднъж благодаря за чудесния превод на сериала. Ще го кача по някое време в екстрийма, а може и в мастърса, ако не са ме преварили, дорде намеря време.
|
------------------------------------ "Човек може да гледа, но за да вижда добре, той трябва да се научи." Маргьорит Дюрас |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 18th August 2025 - 01:08 AM |