subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 25 Регистриран: 2-February 07 Потребител No.: 5 399 Статус: Офлайн ![]() |
Появи се PROPER на 3-ти епизод: Masters.of.Science.Fiction.S01E03.PROPER.HDTV.XviD-E7 proper for bad ivtc and crappy audio from.22m33s.to.31m44s ViChiX, знае ли се въобще нещо като дата за излизане на DVD-то? И не е ли малко по-вероятно да ги пуснат да се гледат през WEB както направиха с Day Break? Този коментар е бил редактиран от someonenew на Feb 9 2012, 06:36 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 36 Регистриран: 3-February 07 Град: asenovgrad Потребител No.: 5 680 Статус: Офлайн ![]() |
кой от тия е ,,блет за Транай ,, ? не съм чувал да е филмиран скоро Р.Шекли!! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= калпазанин =- ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 30 Регистриран: 17-January 07 Град: Бургас Потребител No.: 1 329 Статус: Офлайн ![]() |
Както и се очакваше ABC убиха сериите. Следващия епизод ще е последния излъчен, а за останалите два ще трябва да чакаме излизането на ДВД-то. Шоута прави 0.8 рейтинг при 18-49, което е смешно малко, но за Събота вечер (най-гадния слот на щатските телевизии) си е напълно очаквано. А имаше голям потенциал... Не е само до гадния слот... Просто всичко е направено, за да те накара да се замислиш и да мислиш. Много малко хора могат да се мерят със Стивън Хокинс, като е показателното, че той е диктора в сериала. В Америка, още по-малко... Това е положението. Колкото - толкова. |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 29-December 06 Град: България , Кюстендил Потребител No.: 150 Статус: Офлайн ![]() |
М как да стане американците имат ли представа от научна фантастика , те дори не правят разлика между нея и фентазито . Очарован съм от сериала ![]() И само да ви припомня за Азимов става дума за Азазел в предисловието казва че може и дявол от ада да е просто го напшиши научно на еди колко си светлини години планетка с подобни същества . Не ми трябват филми по идея от някой си , а от автора филмирано , но как да ги накараме да прочетат новелите и романите , повестите на великите фантасти ? п.п . чел съм само научна фантастика ( никога не съм даже разбрал че може да е написано нещо друго което да отговаря на ИСТИНАТА ) Този коментар е бил редактиран от canyin на Aug 29 2007, 10:47 PM |
------------------------------------ Knowledge is force, may the force be with you my friend, read at least one book !
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн ![]() |
Не го разбрах това за Азимов и Азазел.Можеш ли да поясниш, защото може да съм пропуснал нещо. BTW някой знае ли коя серия ще е по Робърт Шекли? |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Не го разбрах това за Азимов и Азазел.Можеш ли да поясниш, защото може да съм пропуснал нещо. BTW някой знае ли коя серия ще е по Робърт Шекли? Азимов има едно забележително книжле. Диаметрално противоположно на това, което по принцип пише. Там герой е Азазел (подсказка - дяволска му работата!). Ако не се сетиш кое е книжлето, ще ти подскажа още нещо... някога. ------------- BTW, Шекли е голяма работа! Този коментар е бил редактиран от sty на Aug 29 2007, 11:34 PM
Причина за редакцията: Реминисценция
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 29-December 06 Град: България , Кюстендил Потребител No.: 150 Статус: Офлайн ![]() |
? Робърт Шекли ? Азимов , Саймък , итн ![]() |
------------------------------------ Knowledge is force, may the force be with you my friend, read at least one book !
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 14-January 07 Град: Люлин Сити Потребител No.: 945 Статус: Офлайн ![]() |
Епизода по Робърт Шекли е watchbird (който за сега не е излъчен) а разказът предполагам е Страж-птица
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн ![]() |
Много добър разказ. И вярно, че имаше "Разкази за Азазел". Този коментар е бил редактиран от Zeromancer на Dec 18 2007, 02:11 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 4-September 07 Град: София Потребител No.: 42 400 Статус: Офлайн ![]() |
задръстените хамериканци нищо не разбират. дай им да гледат реклами и това е. аз се надявах втори сезон да има, а то кво стана.... |
|
|
|
|
Thank YOU! |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 26-January 07 Град: София Потребител No.: 3 260 Статус: Офлайн ![]() |
Не е само до гадния слот... Просто всичко е направено, за да те накара да се замислиш и да мислиш. Много малко хора могат да се мерят със Стивън Хокинс, като е показателното, че той е диктора в сериала. В Америка, още по-малко... Това е положението. Колкото - толкова. Не знам кой е Стивън Хокинс, но знам чии е гласът на разказвача в сериала - този на Стивън ХокиНГ, астроном и физик с огромен принос както към науката, така и към нейното популяризиране. Единственото хубаво нещо в този сериал са българските субтитри - поздравления за преводачите, страхотни сте! Останалото е евтино морализаторстване, което не може да накара никой, навършил 12 години, да се замисли. Точно там се крие и причината за провала - ужасяващ подбор на разкази. Ако средният нечетящ/негледащ научна фантастика си изгражда представата по серии като тези, не е чудно, че фентъзито завладява света. Дори някои от авторите, чиито неща са филмирани, имат значително по-силни разкази. Да не говорим за липсващите... Както и да е, горните думи просто изразяват разочарованието ми от това недоразумение, което някой продуцент си е позволил гръмко да нарече "Майстори на научната фантастика". Очаквах нещо, а то - нищо. :-( |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() инженер ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 94 Регистриран: 30-January 07 Град: Камено Потребител No.: 4 168 Статус: Офлайн ![]() |
"Въпрос на вкус" - казало кучето и си облизало задника.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Madonna fan ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 134 Регистриран: 26-January 07 Потребител No.: 3 171 Статус: Офлайн ![]() |
Чел съм десетки фантастични романи и има поне 10 по-увлекателни, които можеха да филмират. Тези не съм ги чувал дори. |
------------------------------------ Madonna
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 404 Регистриран: 9-January 07 Град: CZ Потребител No.: 371 Статус: Офлайн ![]() |
Току-що, с малко закъснение, изгледах четвърти епизод от поредицата и просто съм поразен. Благодаря за перфектния превод. ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 24th September 2025 - 04:20 PM |