subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн ![]() |
Staraya, staraya skazka (1970) ![]() IMDB Оригинальное название: Старая, старая сказка Год выпуска: 1968 Жанр: Сказка Выпущено: Ленфильм Режиссер: Надежда Кошеверова В ролях: Анатолий Королькевич, Константин Злобин, Георгий Вицин, Олег Даль, Владимир Этуш, Игорь Дмитриев, Марина Неелова, Татьяна Пельтцер, Георгий Штиль, Иван Дмитриев, Георгий Георгиу, Лев Лемке, Вера Титова, Виктор Перевалов, Анатолий Абрамов, Владимир Абрамов, Борис Лескин, Александр Орлов субтитри Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 4 2012, 11:22 AM |
------------------------------------ Там, където виждам моя баща,
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 22 Регистриран: 14-June 07 Град: Я здесь! Потребител No.: 33 532 Статус: Офлайн ![]() |
Доколкото си спомням този детски филм беше и музикален. Ще превеждаш ли песните? Ако искаш помощ казвай ![]() леле колко отдавна беше това |
------------------------------------ Нужно быть действительно великим,
чтобы суметь устоять даже против здравого смысла. - Ф. М. Достоевский |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн ![]() |
![]() ![]() |
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като го имаш ДВДто, прати ми титрите от него ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 42 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 566 Статус: Офлайн ![]() |
ето и DVD-то както бях обещала... благодаря за хубавите субтитри... ![]() Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 4 2012, 11:23 AM |
------------------------------------ Това което не ме убива, ме прави по-силна!
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 07:26 AM |