subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 404 Регистриран: 9-January 07 Град: CZ Потребител No.: 371 Статус: Офлайн ![]() |
![]() Бойна звезда Галактика - 04х13 "Клетва" Субтитри Приятно гледане! Благодаря!! Благодаря Благодаря! Благодарим! Асенка, приеми моите огромни благодарности и респект, за безкрайната ти преданост към сериала и феновете му! Благодаря! Благодаря ви за добрите отзиви. ![]() Този коментар е бил редактиран от asenn на Feb 7 2009, 11:46 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 404 Регистриран: 9-January 07 Град: CZ Потребител No.: 371 Статус: Офлайн ![]() |
![]() Бойна звезда Галактика - 04х14 "Кървава равносметка" Субтитри Приятно гледане! Браво asenn, Благодарности за бързия превод Асене,велик си. ![]() Адски благодарности и от мен ![]() Светлината да те освети ![]() ![]() ![]() Благораря за бързия превод! ![]() Благодаря! Безкрайни благодарности от нашето семейство! Благодаря ти Асене, за бързият, качествен превод на тази много добра серия на този велик сериал. Моля те за едно - нека последните 6 епизода, последните 6 епизода на сериала, да ги превеждаш ти !!!! Страхотни буквички, Благодаря за тях Асене! И се включвам към молбата на BAUAR, превеждай до края епизодите ти! Благодарим още веднъж на Асен! Благодаря на всички за добрите думи. Трябва да призная, че много от членовете на Гилдията биха се справили доста по-добре от мен с превода, но е приятно да знам, че има хора, които предпочитат да гледат сериала с мои субтитри. За съжаление за някои от сериите ще ви се наложи да почакате повечко, защото, уви, няма да съм свободен всяка следваща събота, но както се казва, внимавай какво си пожелаваш, че може и да се сбъдне. ![]() Този коментар е бил редактиран от asenn на Feb 15 2009, 01:17 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бойна звезда Галактика - 04х15 "Без изход" Субтитри Приятно гледане! Много, много благодаря за субтитрите! asenn-e отново доказваш че си номер 1,за което шапка ти свалям.много са малко хората,които правят толкова бърз и качествен превод,продължавай все в същия дух. БЛАГОДАРЯ ![]() Благодаря за страхотния превод! Без теб и твоята всеотдайна работа сериала нямаше да има такова въздействие! ![]() ![]() ![]() Субтитрите на asenn са много важна част от най-добрия sci-fi сериал. Благодарим от сърце! Благодаря за чудесната работа. asenn, Благодаря за качествените субтитри! ![]() много благодаря ![]() Уникална серия! Истински кеф! Много благодаря за чудесните субтитри, Асене! Благодаря на всички за добрите думи. ![]() Този коментар е бил редактиран от asenn на Feb 21 2009, 09:33 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бойна звезда Галактика - 04х16 "Застой" Субтитри Приятно гледане! Благодаря Асене за превода !!!! Благодаря, Асене! Асене, много ме радва , че не ти е омръзнало да ни правиш буквички. Едно голямо благодарско от мене и все така ![]() Асен е най-добрият! Благодарности от цялото ни семейство. Включвам се и за към благодарностите. Благодарности и от мен! Убийствен епизод! Два сериала гледам със субтитри, това е един от тях! Много, много благодаря, Асене! Истинско удоволствие! Истински благодаря на тези, които отделиха от времето си за да оценят субтитрите ми на сайта или да оставят коментар за тях на сайта или във форума. Вашите думи и оценки ме зареждат с енергия за всеки следващ превод. Благодарности на jedi_vader за синхронизацията за HD 720p версията. Този коментар е бил редактиран от asenn на Mar 1 2009, 04:53 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бойна звезда Галактика - 04х17 "Някой, който да бди над мен" Субтитри Приятно гледане! Асене, нямам думи да изразя благодарността за времето, което отделяш. Още веднъж благодаря! Благодаря за светкавичната работа! Асенка, отново не си спал цяла нощ за да ни доставиш удоволствието, да гледаме епизода с твоите букви! Благодаря ти от сърце за труда, който системно полагаш за любимия сериал. АААА! Много благодаря! ![]() ![]() Благодаря за субтитрите! Жалко, че наближава края. Благодарим отново за бързия превод! Тази серия беше хубава - както спокойно се развиваше действието, изведнъж се наместиха няколко парчета от пъзела, и се заплете ситуация. Наистина, жалко че свършва сериалът. Благодаря за превода ![]() Благодаря на всички ви за добрите думи. Този коментар е бил редактиран от asenn на Mar 7 2009, 09:06 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бойна звезда Галактика - 04х18 "Изолирани от поток звезди" Субтитри Приятно гледане! Благодарности на olivervogue за навременните английски субтитри. Сърдечно благодаря за светкавичните и качествени субтитри! Субтитрите са перфектни. Благодаря за бързатите буквички, които ми дадоха 40-те минути удоволствие в тоза суботна вечер. Жалко, че останаха само още 2 серии. Благодарим, asenn! Благодарности и от мен. Благодарим! Малко остана до финала, който ще е двучасов епизод ![]() asenn, ![]() Благодарности за бързия/качествен превод Смятах чак в края да благодаря пак, но не се сдържах: Благодаря, Асене! Ха дано на следващия купон и двамата имаме възможност да отидем, че да почерпя от сърце! Благодаря на всички, които отделиха от времето си да оставят коментар за субтитрите ми тук във форума или на сайта. ![]() Този коментар е бил редактиран от asenn на Mar 14 2009, 09:20 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бойна звезда Галактика - 04х19 "Утро" - I част Субтитри Приятно гледане! За огромно мое съжаление няма да имам възможност да преведа последния епизод другата седмица. Предварително благодаря на колегата, който се заеме. Благодарности, asenn ![]() Асене,ти си национално богатство ![]() Благодаря Асене , ти отново ни даде светлина в тази студена съботна вечер с твоите буквички ![]() Благодаря Асене! Както винаги страхотна работа. Жалко, че последната серия няма да бъде с твой превод. Много благодаря за 19-ти! Асене, на мен не ми пука кога ще излязат субтитрите за 20-ти, дори и да е след месец! Така че ще съм безкрайно благодарен, ако все пак го преведеш! За архива да имам епизода с твой превод! ![]() И аз благодаря! Присъединявам се към The-Slugi. +1 (И аз съм в кюпа) +2 +4 (и аз като The-Slugi, StratoBOB и sty) Щом е за качествени субтитри мога да чакам. So say we all. Приятели, благодаря ви от сърце за добрите думи. За съжаление през уикенда съм на работа, а през следващата седмица ще се стягам за кратка отпуската в родината и просто няма да остане време. Стискам палци на olivervogue за превода на последния епизод. Този коментар е бил редактиран от asenn на Mar 21 2009, 06:42 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= 200 РакиИ в чАс =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 325 Регистриран: 22-December 06 Град: Sofia Потребител No.: 43 Статус: Офлайн ![]() |
Понеже сериалът приключи, ще си позволя да поспамя в темичката за субтитрите. ('Скюзми, Асен ![]() Едва ли скоро ще се появи нещо подобно, макар искрено да се надявам. И тайничко съжалявам Babilon и Insaneboy (хе-хе-хе, банда, страхотни сте, но "вашите" сериали дишат прах ![]() Очаквах някакъв такъв завършек - хем спиращ дъха, хем познат, но все пак донякъде с отворен край. Е, надеждите ми се оправдаха напълно. Стра-хо-ти-я! И малко ме е яд. Вдигнаха летвата бая високо. Сега доста време все ще си правя сравнения. Още веднъж казвам - уникална поредица. ![]() Що се отнася до преводачите, не съм доволен. Ама хич. Да вземете да се научите да превеждате в ефир поне час-два преди излъчванията. ![]() Този коментар е бил редактиран от cerato на Mar 21 2009, 11:27 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 13-January 07 Потребител No.: 815 Статус: Офлайн ![]() |
olivervogue написа: Цитат Ще се напъна за утре (неделя) вечер да е готов. Всички чакаме, така че по-спокойно, моля. Предварително му благодаря за субтитрите! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 16-January 07 Потребител No.: 1 259 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за превода.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Madonna fan ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 134 Регистриран: 26-January 07 Потребител No.: 3 171 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Madonna
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 12-April 08 Потребител No.: 67 983 Статус: Офлайн ![]() |
Благодарим olivervogue! Точно навреме. Както рече Сол Тай в началото на 4-ти сезон - "Never felt better in my life!" |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 5-April 08 Потребител No.: 67 460 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря! ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Madonna fan ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 134 Регистриран: 26-January 07 Потребител No.: 3 171 Статус: Офлайн ![]() |
Субтитрите са подменени. Поправих няколко дребни грешчици. Теглете отново за колецията.
|
------------------------------------ Madonna
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 1-July 07 Потребител No.: 35 023 Статус: Офлайн ![]() |
БРАВО! ЕВАЛА! ... ![]() ![]() ![]() За няма денонощие и половина - час и половина филм!!! МНООООООООООООООООГО БЛАГОДАРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!! |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 15th June 2025 - 07:42 PM |