subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
![]() ~Певецът~ IMDB Резюме: Филм за живота на Хектор Лаво, един от основателите на салса движението през 1975г. и въвеждането й като стил в САЩ. Също така в този филм ще видите какво става с младите хора, когато ги обвие миризмата на слава и много пари. Марк Антъни, в ролята на Хектор Лаво, помага на красивата си съпруга, Дженифър Лопес (Пучи), в този филм. Красота. ![]() Актьори: Марк Антъни (Хектор Лаво), Дженифър Лопес (Пухи), Кристофър Бесера (Тито), Майкъл Капуто, Мелиса Отеро и Джери Перес (Салса танцьори). Превеждам този филм специално за MartineZzZ (...) и за една моя приятелка от форума, която знам, че е привърженик на този вид танци - Tanita(...)! СУБТИТРИ Превеждам за El.Cantante.DVDRip.NeDiVx изданието. Музика от Hector Lavoe - Data.Bg Този коментар е бил редактиран от Tzanko Stefanov на Feb 10 2012, 11:23 AM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Изгубен в превода ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 53 Регистриран: 23-December 06 Град: Берлин, Германия Потребител No.: 71 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря ти, Цанко, трогнат съм! ![]() |
------------------------------------ No Panic For Titanic !
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Принцесата от Кулата =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 104 Регистриран: 16-February 07 Град: София Потребител No.: 10 630 Статус: Офлайн ![]() |
Ей, как да не ти благодаря най-сърдечно ![]() Това е един от най-прекрасните ми подаръци за Коледа ![]() ![]() Пожелавам ти много успехи и много ама много здраве, за да имаш сили да постигнеш мечтите си ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() eMDi DiaR ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 172 Регистриран: 17-February 07 Град: McR! Потребител No.: 10 661 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Преводът със сигурност ще бъде завършен след Нова година, защото утре отлитам към вилата си. ![]() И те така... ![]() Танита, благодаря ти за пожеланието. ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Преводът е готов. Правя редакцията от мен и предавам субтитрите за редакция на Мартин. Когато той приключи, субтитрите ще бъдат качени в сайта. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 36 Регистриран: 10-September 07 Потребител No.: 42 728 Статус: Офлайн ![]() |
Супер си
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тъй като data.bg пъшка, когато й кажем за hector Lavoe, реших да сваля всички песни от е-муле и да ги бутна вътре. Ще дам линк към песните в първото мнение. ![]() stacey_freak, мерси. ![]() За феновете - гледайте какъв филм излиза 2008 ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от TZANKOSSS на Jan 9 2008, 11:58 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 13-April 07 Потребител No.: 23 271 Статус: Офлайн ![]() |
Много отдавна чакам някой да се заеме със субтитрите на този филм и много ти благодаря предварително затова че си започнал превода.Успех
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 368 Регистриран: 26-January 07 Град: София Потребител No.: 3 102 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Цанко, очарована съм от превода. Браво. Имаш значителен напредък в правенето на субтитри, според мен. Поздравявам те. ![]() |
------------------------------------ Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
Хендмейд Платформа Портал за домашни любимци Fifoza - Изграждане на сайтове Drone rules and Regulations |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн ![]() |
Чудесен превод! Браво, Цанко! ![]() |
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря ви, фифоза, koksan, Танита! ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 16 Регистриран: 30-September 07 Град: с. Бъзън Потребител No.: 45 122 Статус: Офлайн ![]() |
Не е за всеки този филм.Лично аз го гледах точно 12 минути.Но браво!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 28th July 2025 - 06:21 PM |