subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 40 371 Статус: Офлайн ![]() |
Сериала е страхотен. Надявам се да се намери преводач за вторият сезон ![]() Благодаря ви предварително ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 10-February 07 Град: пловдив Потребител No.: 8 763 Статус: Офлайн ![]() |
Дано някой от масторите преводачи се захване с превода на този сериал ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 3-March 09 Град: ШУМЕН Потребител No.: 89 801 Статус: Офлайн ![]() |
здр. изтеглих сериала от замунда и го изгледах на един дъх. но имам един малък проблем - на 12 и 13 ми се разминава тайминга. само при мен ли е така. моля помогнете. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The dreamer of the dreams ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 544 Регистриран: 6-July 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 96 392 Статус: Офлайн ![]() |
Не е само при теб, наистина се разминават ![]() |
------------------------------------ Да мислим красиво и кратко.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 3-March 09 Град: ШУМЕН Потребител No.: 89 801 Статус: Офлайн ![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн ![]() |
Стига бе човече, по-добре си свали релийза за който са буквите, вместо да ръчкаш някой да ти оправя тайминга. В замунда ги има всички накуп и е оправен тайминга. Порови малко.
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 22-January 07 Потребител No.: 2 001 Статус: Офлайн ![]() |
Субтитри се качват във фен сайта им за 2 сезон *** .
Този коментар е бил редактиран от Victoria на Nov 11 2009, 12:51 AM
Причина за редакцията: премахнат външен линк
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
QeTeSh - Стига бе човече, по-добре си свали релийза за който са буквите, вместо да ръчкаш някой да ти оправя тайминга. В замунда ги има всички накуп и е оправен тайминга. Порови малко. както писах по-горе ги изтеглих от замунда. и все пак се разминават, дори и от фен сайта. рових се, не е да несъм. Този коментар е бил редактиран от neliko17 на Oct 27 2009, 09:06 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн ![]() |
Добре тогава. Я ми кажи кой точно релийз си изтеглил - пълното наименование, че почнах да се ядосвам.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 12-January 07 Потребител No.: 683 Статус: Офлайн ![]() |
Няма ли шанс да вземе да го превежда някой който има мерак. Вече колко време мина а още няма субтитри.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
И аС тфа питам! Как не ги е срам тез от тоя сайт, да не пуснат буквите на децата, амаха! ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 40 371 Статус: Офлайн ![]() |
И на мен ми е странно, защо всички го зарязаха този сериал! ![]() Този коментар е бил редактиран от XN3K на Nov 5 2009, 07:55 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 12-January 07 Потребител No.: 683 Статус: Офлайн ![]() |
Ще помоля някой от тук да вземе да го превежда. Хората от "официалния сайт" явно нямат желание за да го правят. п.с. Не съм казал, че някой трябва да ми угажда. Просто помолих някой от тукашните преводачи ако има желание да го превежда. Този коментар е бил редактиран от jechko_j на Nov 6 2009, 07:05 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
А аз ще те замоля да се въздържаш от подобни определения. Никой не е задължен да ти угажда и да ти чете глупостите за "официалния сайт". Ако някой реши да го превежда, ще пише тук, нали така татУ? ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 21-January 07 Град: Варна Потребител No.: 1 886 Статус: Офлайн ![]() |
вече има субтитри за епизод 4 ***
Този коментар е бил редактиран от Victoria на Nov 11 2009, 12:47 AM
Причина за редакцията: премахнат външен линк
|
------------------------------------ DarkIce
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 30th August 2025 - 02:18 AM |