subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 169 Регистриран: 7-April 07 Град: София Потребител No.: 21 870 Статус: Офлайн ![]() |
ilok, конвертирах първата серия за теб и ще я прикача тук. При мен вървят и двата формата и се надявам вече всичко да е наред и при теб. ![]() |
------------------------------------ Бороться и искать, найти и перепрятать!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 169 Регистриран: 7-April 07 Град: София Потребител No.: 21 870 Статус: Офлайн ![]() |
качих и петата.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 12-February 07 Потребител No.: 9 296 Статус: Офлайн ![]() |
специални благодарности ,че специално за мен...понеже аз си свалям сериалите на диск..и си гледам на двд-то...а то чете субтитрите когато са във...формат .str затова имах проблем..още веднъж огромни благодарности:-) |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 12-February 07 Потребител No.: 9 296 Статус: Офлайн ![]() |
все още имам проблем със 7 серия...:-(
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 135 Регистриран: 13-January 07 Потребител No.: 861 Статус: Офлайн ![]() |
Аз я конвертирах с Уин Ави....но просто резолюцията е ужасна...Половината серии са от Рен ТВ....те са читави,но това за което пише ДВД Рип не е с добро качество.Ако има някой идея откъде да смъкнем и другите серии ТВ Рип ще бъде много добре.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 135 Регистриран: 13-January 07 Потребител No.: 861 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Готова е 6-та серия. Седма се сваля много бавно и вероятно ще започна 8-ма засега. Този коментар е бил редактиран от kastadiva на Jun 20 2007, 01:11 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Готова е осма, но проблемът със 7-ма остава, така че продължавам с другите. Ако някой има 7-ма серия и може да я качи на бълг. тракер, нека го направи, че от руския ще стане сигурно към края на лятото ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз го тегля в момента. Страхувам се, че теглиш същото и 7-ма серия ще е дефектна. Ако не е така, пиши ми, моля те, за да я дръпна. Тя не е точно дефектна, но не стартира с програмата за субтитри, друг формат е. Този коментар е бил редактиран от someonenew на Feb 10 2012, 12:07 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 11-February 07 Потребител No.: 9 039 Статус: Офлайн ![]() |
Незнам какъв проблем е седмата серия, кто се отваря с всички по-известни плеери ( BS, Crystal ,KM и т. н.) които поддържат суб
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 497 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 094 Статус: Офлайн ![]() |
Незнам какъв проблем е седмата серия, кто се отваря с всички по-известни плеери ( BS, Crystal ,KM и т. н.) които поддържат суб Защото колежката е имала проблем с отварянето на филма през програма с която се правят субтитри ![]() Намерих решение на проблема и и писах. Ще имате субтитри. |
------------------------------------ ![]() Не съм работохолик, но злоупотребявам с работното си време и ми е адски трудно да вместя и преводи в графика си. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодарение на Албена, вече всичко е наред и до ден-два ще имате и седма серия.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Току що качих 7-ма серия.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дано не звучи нахално,но гледам че превеждаш доста работи и искам да попитам има ли накакъв напредък? И със Златните момчета и с Пантерата. Благодаря предварително. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Съжалявам за забавянето, имах сериозни проблеми. 9-та серия е качена, соро ще има и други. От Золотые парни ще преведа 12 и после 14 серии, така сме се разбрали с другите преводачи. Още малко търпение. |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 1st September 2025 - 06:07 PM |