subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 12-June 13 Град: Троян/Велико Търново Потребител No.: 134 128 Статус: Офлайн ![]() |
Привет. Нов съм и отскоро имам Subtitle Workshop. Занимава ми се с преводи на субтитри, защото доста често се дразня от неправилни такива. Та, скоро започва нов сезон на сериала Perception. Perception Бих искал да се захвана с превода на субтитрите на този сериал и исках да питам дали някой вече не го превежда, за да не хвърлям труд на вятъра? Освен това, ако трябва превод на друг филм, мога да помогна. Поздрави. Този коментар е бил редактиран от iDTemplar на Jun 12 2013, 03:26 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
Здравей. Теми за превод на сериали се отварят в този раздел. Ако няма тема, най-вероятно никой не го превежда. Аз не можах да открия такава. ![]() Разгледай помощните теми и изискванията, ако не си. Субтитрите са още доста неща освен превод, правопис и пунктуация. Успех и приятно превеждане. ![]() Този коментар е бил редактиран от Victoria на Jun 12 2013, 03:45 PM |
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 12-June 13 Град: Троян/Велико Търново Потребител No.: 134 128 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря ! Ще се захвана тогава с превода на този сериал, първата серия се очаква на 24.06. Ще пиша тук ако имам нужда от помощ. Поздрави. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Привет. Най-сетне приключих с първите си субтитри. Качвам ги тук, дано някой ги използва. Очаквам препоръки какво да подобря в работата си за следващите епизоди. Поздрави. Този коментар е бил редактиран от iDTemplar на Jul 2 2013, 12:21 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 13-February 09 Потребител No.: 88 159 Статус: Офлайн ![]() |
Има ли някой заинтересован да довърши субтитрите ? Аз бих,ама нямам никакво време,а майка ми желае да го доизгледа сезона,ама английският изобщо не й се отдава. И благодарско на iDTemplar за първите 6 епизода ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 17-April 13 Потребител No.: 133 512 Статус: Офлайн ![]() |
И аз много се надявам, някой да довърши субтитрите ... и благодаря за първите 6 епизода.
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 01:22 AM |