subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 65 Регистриран: 19-January 07 Град: Washington DC Потребител No.: 1 688 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Телохранител Година: 2006 Жанр: Криминален / Трилър / Боен за филма Режисьор: Дмитрий Каморин В ролите: Олга Погодина, Едуард Трухменев, Александър Сергеев, Андрей Заводюк, Александър Маркелов, Юрий Цурило Накратко: Към услугите на Отдела за Физическа Защита (ОФЗ) на частната охранителна агенция "Командор" се налага да се обръщат както бизнесмени и политици, така и звезди от шоубизнеса, а дори и учени. Рано или късно конфликтните ситуации излизат от контрол и става нужна помощта на професионалистите. Престъпниците използват доста богат арсенал от нови видове оръжия, техника, отрови. Те се внедряват в структурите и през цялото време дишат в гърба на своите жертви, дебнейки нужния удобен момент за изпълнение на поръчката. На служителите на "Командор" се налага да вземат участие в дипломатически мисии и да решават поставените задачи с помощта на добри връзки с ФСБ, СВР и правителството на Руската Федерация. Своевременното сдобиване с информация съществено влияе на оперативноста, своевременната реакция и ефективността на решенията. Главните оръжия, това са скоростта и деликатността. Благодарение на богатия опит, съобразителността и сплотеността на членовете на групата, "Командор" осигурява на своите клиенти охрана по категория "А" (висша степен), а на криминалните контингенти се налага да изобретяват все по-хитри способи за преследване на собствените си интереси. Разпространител: Русия, Auditor Серии от първа до шеста са първи том, серии от седма до дванадесета, са втори том. Обща продължителност: 12 х 45 минути Формат: XviD Качество: DVDRip Групов превод. Завършени субтитрите на Първи филм "Близко обкръжение": първа серия (01х01), втора серия (01х02), трета серия (01x03), четвърта серия (01х04) Втори филм "Светът не е за деца": пета серия (02х01), шеста серия (02х02), седма серия (02х03), осма серия(02x04) Трети филм "Червеният дядо" девета серия (03x01), десета серия (03х02), 11-а серия (03х03), 12-а серия (03х04) Серии 01х01, 02х03, 03х01 и 03х03 са преведеди от мен. Останалите са преведени от Megi53§toluto Този коментар е бил редактиран от someonenew на Feb 9 2012, 09:43 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 282 Регистриран: 28-February 07 Град: РФ. г. Ростов-на-Дону Потребител No.: 14 090 Статус: Офлайн ![]() |
Ще чакаме с нетърпение! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 841 Статус: Офлайн ![]() |
чакаме ги с нетърпение ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 128 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 125 Статус: Офлайн ![]() |
Още един приятен руски сериал. Очаквам с нетърпение резултатът от обикновенно приятната за очите, работа на преводачите.
|
------------------------------------ ![]() "Няма човек, няма проблем." - Й. В. Сталин |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 17-March 07 Потребител No.: 18 901 Статус: Офлайн ![]() |
Напоследък руските сериали са много интересни ! Очаквам същото и от този ![]() Благодаря ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 9-February 07 Потребител No.: 8 467 Статус: Офлайн ![]() |
Съгласен съм със storm,руските филмчета взеха да стават доста интересни.дръпналсъм целият сериал и чакам за буквички,независимо че зная над средното ниво руски.днес съм ровил из тракерите и ....нищо ,няма какво да дръпнеш,или е старо, или е боза, или няма суб.Исега съм се ориентирал към руските релийзи и си мисля че не съм сбъркал, дори го препоръчвам на всеки.чао за сега.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 27 Регистриран: 17-February 07 Град: София Потребител No.: 10 712 Статус: Офлайн ![]() |
ТЕ СА НАИ ИНТЕРЕСНИ и се доближават поне и до нашта деиствителност
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 525 Статус: Офлайн ![]() |
Благодарности от Екипа на www.wordbg.com... ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 497 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 094 Статус: Офлайн ![]() |
Хайде Слави, ти си човека ![]() |
------------------------------------ ![]() Не съм работохолик, но злоупотребявам с работното си време и ми е адски трудно да вместя и преводи в графика си. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 21 Регистриран: 23-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 508 Статус: Офлайн ![]() |
Въпреки че разбирам руски,чакам с нетърпение превода.Благодаря предварително.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 3-February 07 Потребител No.: 5 663 Статус: Офлайн ![]() |
Чакам с нетърпение субтитрите за първите три серии и вярвам в перфектната и професионална работа на преводачите.
![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 65 Регистриран: 19-January 07 Град: Washington DC Потребител No.: 1 688 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Знам, че ви измъчих с чакане, но до 2-3 дни ще публикуваме серии 1-4
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 128 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 125 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ ![]() "Няма човек, няма проблем." - Й. В. Сталин |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 282 Регистриран: 28-February 07 Град: РФ. г. Ростов-на-Дону Потребител No.: 14 090 Статус: Офлайн ![]() |
Прекрасно благодаря !!! Хубавите работи стават бавно и секса е по - готин, когато се върши по - дълго. Дааа...ако секса щеше да е толкова дълъг колкото правене на субтитри поне за една серия,то щеше да е рай! ![]() Този коментар е бил редактиран от Asiat на May 24 2007, 08:56 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 331 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 976 Статус: Офлайн ![]() |
Напоследък се пристрастих към руските сериали. ![]() За всички съм разбрала от темите направени тук. Ще изгледам и този сериал с удоволствие. Благодаря! |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 30th July 2025 - 10:43 AM |