subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 3-August 12 Град: Варна Потребител No.: 130 235 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте! Искам да почна да правя субтитри или поне да се науча да ги правя що-годе добре. В момента използвам програмката 'Subtitle Workshop' и съм си го настроил да ми е: - Input FPS - 23,976. - FPS -//- - Work with - Final time - Cyrillic - ANSI - Default Тези настройки мога ли да си ги ползвам и ако да, мога ли да ги използвам на всички филми/сериали, които ще превеждам? Какво друго ВАЖНО трябва да знам, за да започна? Знам английски перфектно, знам къде трябва да има 'диалог' и т.н. С българския мисля, че се справям. ![]() Също има ли начин ако субтитрите не са синхронизирани с видеото, да се синхронизират всички, защото аз ги правя 1 по 1... ![]() Ако някой желае да ми помогне, също може да пише на ЛС, ако му е удобно. Благодаря Ви, на тези, които помогнат! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 114 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 581 Статус: Офлайн ![]() |
http://subs.sab.bz/forum/index.php?showforum=19 Като за начало разгледай раздела от линка по-горе и задължително прочети тази тема - има много полезна информация, както и хубав скрипт за тайминга. Също има ли начин ако субтитрите не са синхронизирани с видеото, да се синхронизират всички, защото аз ги правя 1 по 1... ![]() ... Има, да. Като цяло синхронизацията зависи от FPS-то (кадри в секунда) и сорса на видео файла, но затова по-нататък. ![]() Този коментар е бил редактиран от lubo0 на Apr 26 2013, 03:53 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 3-August 12 Град: Варна Потребител No.: 130 235 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря ти, прочетох темата, която ми даде. Наистина доста полезно и скриптовете ще ги пробвам по-късно. Ще пиша после ако се сетя нещо друго! ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd October 2025 - 05:38 AM |