subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 12-April 13 Потребител No.: 133 339 Статус: Офлайн ![]() |
Много обещаващ сериал ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн ![]() |
Изтегли субтитри: СУБТИТРИ Превод и субтитри: mass_effect, EurekAa и Уди. Този коментар е бил редактиран от Уди на Apr 19 2013, 11:26 PM |
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 17-April 13 Потребител No.: 133 447 Статус: Офлайн ![]() |
E качени ли са ?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 22-January 09 Потребител No.: 86 235 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за субтитрите. Ще следя сериала с интерес - макар и изборът на Мадс Микелсен като Ханибал Лектър ми е малко...хм, странен. Заради сър Антъни, предполагам... ![]() Успех на екипа! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 17-April 13 Потребител No.: 133 461 Статус: Офлайн ![]() |
Супер
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 12-April 13 Потребител No.: 133 338 Статус: Офлайн ![]() |
Интересен сериал. Мерси за субтитрите. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 6-March 08 Потребител No.: 63 993 Статус: Офлайн ![]() |
Сериала е доста добър. Малко тежичък но с голям интерес ще го следя
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 27-September 07 Потребител No.: 44 754 Статус: Офлайн ![]() |
Засега сериала ми е доста интересен.Добре започна,ще го следя.Благодаря за субтитрите.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 17-April 13 Потребител No.: 133 438 Статус: Офлайн ![]() |
супер
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
E качени ли са ? Първият Ви постинг тук, явно не се ориентирате в сайта. Първо - точно над Вашия постинг има мнение на Уди с линк към субтитрите, кликнете върху надписа СУБТИТРИ там. Второ, пишете във форума на сайта, самият сайт с всички качени субтитри се намира тук: http://subs.sab.bz/ Има търсачка, в лентата най-горе виждате надпис ТЪРСЕНЕ. Кликнете там и напишете в съответните поленца Hannibal и 2013 за годината. Може да се търси и по друг начин - под лентата има надпис Филм и поленце да писане в него. Пишете там Hannibal... *** Уди, обяснявам на потребителя, за да може сам да се справи следващия път, а ти пак даваш директен линк... ![]() ***** Аз нали знаеш, че съм един такъв добричък... ![]() Този коментар е бил редактиран от Уди на Apr 17 2013, 09:08 PM |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 17-April 13 Потребител No.: 133 482 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за положения труд
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 17-April 13 Потребител No.: 133 507 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за субовете, сериалчето и доста интересно.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 17-November 09 Потребител No.: 102 414 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 9-May 07 Град: Асеновград Потребител No.: 28 369 Статус: Офлайн ![]() |
Мерси за субтитрите. Свежо сериалче, не знам защо докъто гледам ястията на д-р. Ханни огладнявам. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн ![]() |
Изтегли субтитри: СУБТИТРИ Издания: √ HDTV.x264-LOL √ 480p.HDTV.x264-mSD √ 720p.HDTV.X264-DIMENSION √ 480p.WEB-DL.x264-mSD √ 720p.WEB-DL.DD5.1.H-264-NTb √ 1080p.WEB-DL.DD5.1.H-264-NTb Превод и субтитри: Уди и EurekAa Този коментар е бил редактиран от Уди на Apr 20 2013, 08:59 AM |
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 04:05 AM |