subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 20-September 13 Потребител No.: 134 866 Статус: Офлайн ![]() |
Започнати ли са субтитрите за третия епизод от втори сезон? Ако да, с удоволствие ще ги дочакам ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ~Dean Born To Rune~ ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 801 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 40 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Започнати са. Когато имам време нахвърлям по някоя реплика.
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 18 Регистриран: 9-November 12 Потребител No.: 131 254 Статус: Офлайн ![]() |
Кога ще се подновява превеждането на сериала?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 27-April 14 Потребител No.: 136 654 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте! Искам да попитам как се синхронизират субтитрите от 720p.HDTV за 1080p.WEB-DL-релийзите? Аз разчитам само на 1080p, но невинаги има нагласен тайминг за тях и понеже не искам да взимам от чуждото време на някой, моля ако може да ми обясните как точно да си настроя таймнига на Subtitle Workshop, за да ги направя сам ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн ![]() |
Виж тази тема.
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 18 Регистриран: 9-November 12 Потребител No.: 131 254 Статус: Офлайн ![]() |
Трети сезон започна. Някой ще се заеме ли с превода?
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 06:26 AM |