subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 12-June 13 Град: Троян/Велико Търново Потребител No.: 134 128 Статус: Офлайн ![]() |
Perception (2012) ![]() Линк към IMDB Аз ще се заема със субтитрите на втория сезон на сериала. Вече качих тези за първия епизод, като моля екипа да ме извини за неточностите. Днес мой приятел ще ми даде програмата с всички необходими настройки за спел чек и т.н. Извинявам се за грешките в първите ми субтитри, но малко се забавих с тях и се опитах да ги кача преди да излезе втория епизод утре. Следващите субтитри ще ги кача без грешки, и по-бързо. Поздрави. Субтитри за 02x01 Този коментар е бил редактиран от motleycrue на Jul 2 2013, 09:47 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 12-June 13 Град: Троян/Велико Търново Потребител No.: 134 128 Статус: Офлайн ![]() |
Добавих поправените субтитри за първия епизод, моля да ме извините за лошата първа версия. Поздрави. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Качих и субтитрите за втория епизод. Също малко късничко, но просто така се случи, нямаше ме 4 дни. Има грешки тук-там, но смятам че вече влизам в час с нещата. Субтитрите за третия епизод ще ги кача по-бързо и по-качествени. Поздрави. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 1-January 09 Потребител No.: 84 737 Статус: Офлайн ![]() |
ще продължиш ли 8-9-11-12 ?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 17-April 13 Потребител No.: 133 512 Статус: Офлайн ![]() |
и аз много се вълнувам, дали ще продължиш превода на сезона.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 1-May 11 Потребител No.: 122 423 Статус: Офлайн ![]() |
1
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 13-November 10 Потребител No.: 118 173 Статус: Офлайн ![]() |
Що от*бахте превода?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 14-April 09 Потребител No.: 92 088 Статус: Офлайн ![]() |
Някой да замести преводача, явно е спрял да превежда което е доста жалко сериала е добър.
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 30th June 2025 - 01:35 PM |