subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн ![]() |
Добавено е синхрото за Fringe.S05E09.Black.Blotter.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264. ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 111 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 178 Статус: Офлайн ![]() |
ep.99 5x12 18/Jan/2013 - Liberty ep.100 5x13 18/Jan/2013 - An Enemy of Fate ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
ЕКСПЕРИМЕНТЪТ | ФИНАЛ (Еп. 12 & 13)
Свобода | Нищо друго няма значение ![]() ![]() LOL | 3LT0N | DIMENSION | WEB-DL ![]() Срок: преведен ---------------------------------------------------------------------- Благодаря на StraightEse & Wigger за превода на предишните сезони, както и на Fozzy за синхронизациите! Този коментар е бил редактиран от tato на Jan 19 2013, 08:09 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Голям да пораснеш! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 6-April 07 Потребител No.: 21 115 Статус: Офлайн ![]() |
Поклон за великолепния превод на този уникален сериал! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scary-Team ® ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 190 Регистриран: 24-December 06 Град: Пловдив Потребител No.: 86 Статус: Офлайн ![]() |
Ех, приключи и този великолепен сериал, уви! Огромни благодарности към tato за бързите и чудесни преводи, с които удоволствието бе още по-голямо ![]() |
------------------------------------ -= LeAdEr of Scary-Team ® =-
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= RETARD =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 183 Регистриран: 31-January 07 Град: Монтана Потребител No.: 4 810 Статус: Офлайн ![]() |
Чак не ми се почва да гледам сезона, като знам, че е последен. ![]() Благодаря на StraightEse и на tato (и на някой друг, ако случайно е превеждал) за преводите. Без вас насладата нямаше да е истинска! ![]() |
------------------------------------ За бира и галоши - сезон нема! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= RETARD =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 183 Регистриран: 31-January 07 Град: Монтана Потребител No.: 4 810 Статус: Офлайн ![]() |
tato, пробах с лично ама - файда, ти си ги забранил. Та... в 05х10: Цитат 307 00:38:15,879 --> 00:38:20,884 И да предпази момчето. Тръгнаха бе него, той е някъде тук. Цитат 307
00:38:15,879 --> 00:38:20,884 И да предпази момчето. Тръгнаха без него, той е някъде тук. |
------------------------------------ За бира и галоши - сезон нема! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря, ще го коригирам.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 30-October 09 Потребител No.: 101 248 Статус: Офлайн ![]() |
Може ли синхронизация за Fringe.S05.BDRip.XviD-DEMAND
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Стандартното ми извинение - нещо съм се разсеял. Синхронизираните субтитри са качени на сайта. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 01:29 PM |