subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 18 2012, 03:21 PM
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
|
Feb 18 2012, 03:27 PM
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн |
47 потребител/и са ви благодарили : hag, StratoBOB, electroneon, StraightEse, Петър Хараланов, Delfin, sty, Elitsa, someonenew, Victoria, The-Slugi, kamenix, yonkaval, ivoks, Iorty, yvetted, ZIL, vortex, danissimo, giulfia, ndk, sweetyboni, kozarev123, ReSpEkT, zaharchee, btn, shad©w, viper*, velikolepna, kikabidze, Yash, Ragnos, dido_demirov, voltron86, Ваня, JediAndrey, kalinalg60, firemam, SkylimiT, sweetdeath, mike28, wutang_vn, mav3rik, alexandrasim, goranovab, Уди, murka3333 There has/have been 47 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
|
|
Feb 18 2012, 04:27 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Таман днес го видох, че е излязъл БД рипа. Филмът прави впечатление като да е убав. Упсех! |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Feb 18 2012, 04:31 PM
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн |
Какво означава "Прогрес: 1"? 100% ( Объркваш ме... Успех! (Кажи на tato, че тази думичка се пише така) |
|
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
|
Feb 18 2012, 04:35 PM
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн |
Оправих го. Татич сигурно е кихнал |
|
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
|
Feb 18 2012, 05:35 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Готино филмче. Успех! |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Feb 18 2012, 11:34 PM
Коментар
|
|
![]() Jedi sine qua non ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 880 Регистриран: 9-September 09 Град: P2X-3YZ, София Потребител No.: 98 659 Статус: Офлайн |
"My wife told me that was high time I made a movie, which our 8 year old daughter could watch" С тези думи на Скорсезе на ум, очаквам превода с още по-голямо нетърпение |
|
------------------------------------ I believe whatever doesn't kill you, simply makes you stranger.
The Joker |
|
|
|
|
Feb 19 2012, 09:56 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 213 Регистриран: 2-January 10 Град: Русе Потребител No.: 104 256 Статус: Офлайн |
Цитат Прогрес: 75 промила Добре, че Борката от днес е отпуск, инак ако те беше спрял, направо изгоря. П.П. Инак търпеливо си чакам субките, че от вчера сутринта съм се зарибил да го гледам, но онова нещо, дето ще е обидно да го нарека превод, ме отказа на 10-та минута. Този коментар е бил редактиран от mike28 на Feb 19 2012, 10:08 PM |
|
------------------------------------ "Човек може да гледа, но за да вижда добре, той трябва да се научи." Маргьорит Дюрас |
|
|
|
|
Feb 19 2012, 10:09 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 024 Регистриран: 12-May 11 Град: Варна Потребител No.: 122 706 Статус: Офлайн Моят блог |
И аз чакам търпеливо |
|
------------------------------------ Един ден без смях е пропилян ден!
Чарли Чаплин |
|
|
|
|
Feb 20 2012, 10:04 AM
Коментар
|
|
Преводът е готов. Ако в събота не се бях опитал да изпия алкохола на няколко столични заведения, можеше да го пусна вчера, но ще ме изчакате още мъничко, да видя какво съм сътворил. |
|
|
|
|
|
|
Feb 20 2012, 10:51 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Редакциите, правени в състояние на махмурлук, ще отекват във вечността! Самият Максим Меридий го е казал по времето на Първата редакция с махмурлук. |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Feb 20 2012, 12:26 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 213 Регистриран: 2-January 10 Град: Русе Потребител No.: 104 256 Статус: Офлайн |
Дано си познаеш собствения превод. |
|
------------------------------------ "Човек може да гледа, но за да вижда добре, той трябва да се научи." Маргьорит Дюрас |
|
|
|
|
Feb 21 2012, 01:07 AM
Коментар
|
|
![]() Homo vulgaris ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 015 Регистриран: 31-January 07 Град: Лондон Потребител No.: 4 726 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Feb 21 2012, 01:03 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 5-November 07 Потребител No.: 50 008 Статус: Офлайн |
Това 100 промила като 10% ли да го разбирам или просто алкохола говори?
|
|
|
|
|
|
|
Feb 22 2012, 10:01 PM
Коментар
|
|
|
Безобразно красив филм! Всеки ъгъл на камерата, всяка сцена, всичко беше заснето съвършено. Относно музиката ще кажа само едно име - Хауърд Шор... Приятно се изненадах от играта на всички актьори, а Аса Бътърфийлд подозрително много ми напомня на младия Илайджа Ууд, не знам защо. Скорсезе е отдал по страхотен начин почитта си към творчеството на Жорж Милиес. Дори се сетих, че някъде към края на 90-те излезе клип на Queen, точно с кадри от негови филми, обаче не можах да се сетя името на песента. Няколко думи и за превода - още веднъж огромни благодарности за прекрасните субтитри на солер и хая! Спомогнаха да се насладя напълно на прекрасния филм. Понеже си спомням много добре от една игра - Syberia, изразът "аутоматон", струва ми се, че той е най-подходящ в случая, вместо "автомат", но това си е мое мнение. 320 00:47:45,446 --> 00:47:49,491 Страхотно е. Чувствам се като Жул Верн. Тук всъщност малката казва "Жан Валжан". П.П. Благодарско на Яш, че ме подсети за името на песента: Queen - Heaven For Everyone Този коментар е бил редактиран от mike28 на Feb 22 2012, 10:37 PM |
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 2nd February 2026 - 11:51 PM |