subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Dec 2 2011, 11:39 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 13-November 11 Потребител No.: 126 160 Статус: Офлайн |
Галош, запознат съм с всички материали и дори съм присъствал на пресконференция на професор Щерев! Има неща с които обаче никой не е запознат и точно Инграфеа ги разкрива! Но не само, начина му на водене на лекцията също има огромно значение! Той не говори твърдо против добива! Просто предоставя пълната информация на слушателите и така те сами да преценят рисковете! Нещо което в България никой не прави! Тук при нас има два полюса, едните вещаят екологичен апокалипсис а другите вещаят газ без пари и светло бъдеще! Никой обаче не разкрива всички подробности около технологията така както професор Инграфеа! Затова са важни не само конкретни моменти от лекцита а всичко, начина на разсъждение на професора, начина по който представя позицията си подплатена с факти и неоспорими аргументи! Това е също толкова важно колкото и самите факти! Това искам да покажа на хората тук в България, че да гледаш в крайност само едната страна на монетата не води до решаване на даден проблем! Надявам се да не се откажеш от превода! |
|
|
|
|
|
|
Dec 3 2011, 06:35 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 73 Регистриран: 1-July 10 Град: София Потребител No.: 113 572 Статус: Офлайн |
Не се притеснявай, превеждам си аз... Таман стигнах до последния слайд, който Инграфеа щеше да показва в началото Линковете ги сложих за интересуващите се по отношение на това какво става у нас. Този коментар е бил редактиран от galosh на Dec 3 2011, 06:36 PM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 14th January 2026 - 08:42 AM |