subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн ![]() |
Това, което виждаш след Амазонка, е, според мен, едно от най-красивите места на Земята. Един поглед ми беше достатъчен. ![]() Нарича се Улуру (Айърс рок) и се намира в централната част на Австралия, една от най-негостоприемните за човека части на земното кълбо. Насред пустинята. В Австралия има изключително много пустини — голямата пустиня Виктория, Голямата пясъчна пустиня, пустинята Гибсън, пустинята Танами, пустинята Симпсън. Всички пустини са разположени в западната и централна част на Австралия. Наслади му се. Това, което чуваш, е Outback (Australia) Този коментар е бил редактиран от yonkaval на Jun 22 2011, 05:23 PM |
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 73 Регистриран: 7-February 11 Град: Балканския полуостров Потребител No.: 120 633 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Йонче, сърдечно благодаря, ![]() |
------------------------------------ Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш - Ноевият ковчег е направен от аматьори. Професионалистите построиха "Титаник"...
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн ![]() |
Това място с чиста съвест бих го превела: .... в горите на Амазонка и сред австралийската пустош Извинявай, вчера не съм написала как се превежда Australia Outback - Австралийската пустош. Този коментар е бил редактиран от yonkaval на Jun 23 2011, 11:54 AM |
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 73 Регистриран: 7-February 11 Град: Балканския полуостров Потребител No.: 120 633 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
![]() |
------------------------------------ Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш - Ноевият ковчег е направен от аматьори. Професионалистите построиха "Титаник"...
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() too true to be good ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 348 Регистриран: 7-January 07 Град: Далечните Карпати Потребител No.: 253 Статус: Офлайн ![]() |
Филмът е много ценен заради съветите за оцеляване, които се дават в него. Тенкю, Левтентант ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн ![]() |
Миленски, да не би да знаеш нещо, което ние не знаем? ![]() ![]() Кажи, ако трябва да копаем землянки, да пускаме мустаци, бради... Тенкю и от мен Левтентант (новият ти чин е това) ![]() |
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Солър, знаеш ли как става тая работа - два уж еднакви филма с различни заглавия: When Aliens Attack vs. Alien Invasion и различни реплики из вътре??? Мислех си, че двама души са свалили един и същ филм и са изрязали рекламите на различни места, с незначителни времеви разлики, обаче не е това - едни и същи герои в сцените казват различни реплики, направо ме гръмна това. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Солър, знаеш ли как става тая работа - два уж еднакви филма с различни заглавия: When Aliens Attack vs. Alien Invasion и различни реплики из вътре??? Мислех си, че двама души са свалили един и същ филм и са изрязали рекламите на различни места, с незначителни времеви разлики, обаче не е това - едни и същи герои в сцените казват различни реплики, направо ме гръмна това. Предупредих те ![]() Та кой преведе? ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 019 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн ![]() |
С документалното кино всичко е възможно. И с други филми се е случвало. Европейски, хамерикански варианти. Разменени, нови, отрязани сцени. Свиквай ![]() |
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Предупредих те ![]() Та кой преведе? ![]() А, то си пише кой съм превел, филма от 896 МВ, като наивно си мислех, че той ще да е с по-добро качество, обаче звукът на другия - дето уж е 705 МВ е в пъти по-добър. Отворих същите субтитри във VSS, тръгнах да ги нагласям индивидуално с мишката и да ги местя групово с Delay, но не би. Сега ще ги отварям като текстова колона и ще ви въвеждам с изцяло нов таймкод, че и различни реплики ще има на места ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 391 Регистриран: 19-February 09 Град: София Потребител No.: 88 586 Статус: Офлайн ![]() |
Току-що изгледах филма и какво да кажа... Беше доста добър до момента с "глобалната балонена атака". Не знам, видя ми се адски несериозна. Сякаш корабите, които уж издържат на ядрено нападение, ще са пълни с отвори, през които да се шмугнат деснатчиците, за да си заложат бомбите. Иначе предписанията за оцеляване звучаха логично, та в общи линии съм доволен. Не съжалявам, че го гледах. Благодарности на Лейтенант за хубавия и съвсем не лек превод. ![]() Този коментар е бил редактиран от Ragnos на Jun 24 2011, 02:34 PM |
------------------------------------ "Коса расте, акъл не идва".
(фризьорка от Княжево) |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе и аз много се чудих на това, ама освен с балони май няма друг начин хората да стигнат до корабите. А това как ще влязат вътре, как ще минат през алармата и охраната на кораба, как ще ги намерят тези "критични възли" - захранване и двигатели... Общо взето, веднъж да се качат горе, пък после каквото сабя покаже...
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 391 Регистриран: 19-February 09 Град: София Потребител No.: 88 586 Статус: Офлайн ![]() |
Мисля сега да се прехвърля на сериала "Падащи небеса". Да видим там какво са измислили. Доколкото разбирам, сюжетът е почти същият като този в докуметалния филм.
|
------------------------------------ "Коса расте, акъл не идва".
(фризьорка от Княжево) |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 93 Регистриран: 10-January 11 Град: Холандия Потребител No.: 119 713 Статус: Офлайн ![]() |
Добро филмче, благодаря за титрите. ![]() |
------------------------------------ Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 1st October 2025 - 10:04 PM |