subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 38 Регистриран: 23-January 07 Потребител No.: 2 394 Статус: Офлайн ![]() |
Какво стана с последния епизод, ще има ли превод?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 38 Регистриран: 23-January 07 Потребител No.: 2 394 Статус: Офлайн ![]() |
Gabata, кажи поне дали ще превеждаш последния епизод!!!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 7-April 07 Потребител No.: 22 447 Статус: Офлайн ![]() |
мога да кача букви перфектни на английски за последния двдрип в самия файл съм започнал да превеждам на места, но не ми стигат силиците с покерските мохабети. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 24-July 07 Потребител No.: 39 250 Статус: Офлайн ![]() |
мога да ти помогна за покер термините ако искаш
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте и Честита Нова година, нека настоящата Ви донесе всичко, което предходната не е успяла. Имам желание превода на последния епизод да е първото ми добро дело за тази година. Веднага след като си свърша служебните задължения(не съм бил на работа около месец по здравословни причини) се захващам. Естествено, това ще бъде своевременно отразено тук в темата. Успех през новата година и благодаря за разбирането. |
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() инженер ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 94 Регистриран: 30-January 07 Град: Камено Потребител No.: 4 168 Статус: Офлайн ![]() |
Жив и здрав да си! Другото не е важно.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Здравейте и Честита Нова година, нека настоящата Ви донесе всичко, което предходната не е успяла. Имам желание превода на последния епизод да е първото ми добро дело за тази година. Веднага след като си свърша служебните задължения(не съм бил на работа около месец по здравословни причини) се захващам. Естествено, това ще бъде своевременно отразено тук в темата. Успех през новата година и благодаря за разбирането. ЧНГ и дано през новата година на аптекар пари да не даваш! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн ![]() |
Прогрес на 9-ти епизод - 100% П.П. Благодаря на всички за пожеланията. Този коментар е бил редактиран от Gabata на Jan 12 2008, 12:12 AM |
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 16-October 07 Потребител No.: 47 021 Статус: Офлайн ![]() |
а тези субтитри стават ли качените епизоди в датата Mod Edit: Само епизоди 1, 2 и 9 от дата.бг (акаунта на realsot) са DVDRip, другите не! а останалите? Mod Edit: Връзки към Емуле има тук. Дали има сийдъри - нямам идея, аз съм ги теглил преди доста време. Нямам достатъчно добър нет, за да ги ъплоудна където и да било. Този коментар е бил редактиран от Sisq0 на Jan 13 2008, 02:05 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 132 Регистриран: 9-February 07 Град: София Потребител No.: 8 512 Статус: Офлайн ![]() |
Пак се връщаме на темата - сега когато всичко е преведено от къде да свалим сезона?Датата не е активна ,в емулето нещо не става,Axel изобщо го няма.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 132 Регистриран: 9-February 07 Град: София Потребител No.: 8 512 Статус: Офлайн ![]() |
Dance,благодаря за линка!На всичкото отгоре се свеля доста бързо!
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd September 2025 - 08:18 AM |