subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() лекрундзер ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 408 Регистриран: 22-December 06 Град: Gilead Потребител No.: 28 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Оценките и коментарите в IMDB са доста оплюващи. Някой може ли да даде коментар относно филма? Въпреки че това с каква скорост и от кои преводачи излизат субтитрите би трябвало да е достатъчно да ме убеди да го свалям ![]() Дала съм този линк просто за инфо. Всъщност той е за филма, а не за сериала "Вещер". Филмът е много окастрен и е нормално да го оплюват. Не можах да намеря информация за сериала на достъпен език. Коментар... Дръпни си малко серии и сам си направи извода ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 2-February 07 Град: София Потребител No.: 5 254 Статус: Офлайн ![]() |
И аз благодаря за превода,филмчето е велико ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 28-April 07 Потребител No.: 25 426 Статус: Офлайн ![]() |
Сериалчето е доста интересно. С нетърпение очаквам субтитрите на следващите епзоди. Благодаря много на fai_rodis i Lazy.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 6-April 07 Потребител No.: 21 367 Статус: Офлайн ![]() |
Гледах първата серия и ми хареса. Направо нямам търпение да излязат всичките субтитри. Поздравления за превода.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 11-January 07 Град: тук Потребител No.: 587 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за превода! ![]() Сериалчето си го бива! За саундтрака също голямо благодаря! |
------------------------------------ Пеперудите са вятърничави!
|
|
|
|
barabolov |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
mersi za prevoda
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 11-March 07 Потребител No.: 17 824 Статус: Офлайн ![]() |
blagodarq za prevoda, gotino serial4e. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 28-April 07 Потребител No.: 25 395 Статус: Офлайн ![]() |
fai rodis - хиляди благодарности!!!!!!!!!1 великолепен филм! толкова вълшебна приказка не бях гледал от детските си години, от добрите стари времена с Уилоу или Арабела... |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 29-April 07 Потребител No.: 25 570 Статус: Офлайн ![]() |
имам проблем със субтитрите,мола ви някой да ми каже как да си ги пусна, в смисъл като ги изтегля и се опитам да ги заредя въобще все едно ги няма, просто не ми ги чете компютъра,а може би ми трябва някаква програма, моля да ми помогнете
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 28-April 07 Потребител No.: 25 414 Статус: Офлайн ![]() |
благодаря за добрия превод !!! много добър сериал |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 2-February 07 Град: София Потребител No.: 5 254 Статус: Офлайн ![]() |
Трябва да имаш "Луин ар" или "Луин зип",заштото субтитрите са архивирани,първо дрябва да ги разархивираш и тогава ще можеш да ги заредиш. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 22-March 07 Потребител No.: 19 925 Статус: Офлайн ![]() |
Много критики четох за този сериал и всички го представяха като пълен провал. Чудя се какъв им е проблемът на критиците - сериалът е страхотен, някой се е справил страхотно със субтитрите и с нетърпение чакам превода на последните 4 серии, че да го гледат и другите вкъщи.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 2-February 07 Потребител No.: 5 285 Статус: Офлайн ![]() |
При мен е същото.....
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 28-April 07 Потребител No.: 25 395 Статус: Офлайн ![]() |
а саундтракът е божествен!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
а всъщност тоя филм давали ли са го по някоя ТВ у нас? щото епизодът с метаморфа ми беше дяволски познат отнякъде... е, може да съм го мялкал и по някоя от чуждестранните кабеларки де, докато съм ги премятал с дистанционното... нз обаче филмчето е трепач!!!!! |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 16th June 2025 - 01:50 AM |