subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Ааа, това не ме притеснява. Доста добре ми идват паузите и ми е кеф да си чакам и да си гледам с години ![]() |
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
О, Боже...
Този коментар е бил редактиран от The-Slugi на Jun 14 2011, 07:44 AM |
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 64 Регистриран: 22-September 07 Потребител No.: 44 040 Статус: Офлайн ![]() |
http://www.imdb.com/news/ni11713872/ like a boss ! ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не може да е толкова велик! Баси! ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() too true to be good ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 348 Регистриран: 7-January 07 Град: Далечните Карпати Потребител No.: 253 Статус: Офлайн ![]() |
Толкова съм впечатлена, че направо не ми се коментира. Колкото до превода, Стрейт, идва ми като "малко пъпчасало гъзарче" да заудрям чело в земята, повтаряйки "Велик си!" ![]() ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 12-March 08 Потребител No.: 64 785 Статус: Офлайн ![]() |
Някаква информация за сезон 2 ???
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 198 Регистриран: 25-December 06 Град: Пловдив Потребител No.: 91 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Като се има предвид как върви действието, аз мисля, че всеки сезон ще се припокрива изцяло с конкретната книга - първи сезон, първа книга и т.н. Разбира се, не го знам със сигурност. ![]() Щеше ми се да намеря статията, но нещо не ми се получи. Единият от сценаристите беше казал миналата седмица в интервю, че втори сезон няма да следва историята от книгите. |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 93 Регистриран: 10-January 11 Град: Холандия Потребител No.: 119 713 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Беден е не този, който има малко, а този, който иска да има повече.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 328 Регистриран: 11-March 07 Град: вкъщи Потребител No.: 17 897 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Не знам какво ще правят, но вече убиха един от любимците ми и ако пипнат и втория ще има саморазправа. ![]() ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ Цитат "No wonder gay men are always so fashionable, they've spent centuries in the closet!" :) |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 25-May 11 Потребител No.: 122 998 Статус: Офлайн ![]() |
ето и трейлъра на втори сезон ----> Game ot Thrones сезон 2 ! ! ! От втори сезон са направени 7/24 епизода по официална информация :party0051: Добрата новина е, че се обмислят втори сезон да излене пак но на два етапа по 10 или 12 епизода през Септември тази година поради големият интерес ! Но това са само слухове ! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Не знам какво ще правят, но вече убиха един от любимците ми и ако пипнат и втория ще има саморазправа. ![]() ![]() И други важни герои ще умрат, ако следват поне отчасти сюжета в книгите. Ако не го следват, ще сбъркат. ![]() Обаче няма да кажа нищо за съдбата на Petyr Baelish. ![]() Този коментар е бил редактиран от sty на Jun 24 2011, 02:10 PM |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 27th July 2025 - 07:12 AM |