subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jul 10 2010, 11:10 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 25-June 08 Град: Somewhere Потребител No.: 72 961 Статус: Офлайн |
alabal, мой човек, щом е толкова лесно - ми направи ги ти. Разбира се, възможно е да има грешки, не отричам, но не те задължавам да гледаш филма с моите субтитри. Аман от дървени философи. StratoBOB, да, прави си, но не съм обърнал внимание, защото в английските субтитри пишеше така ''Zeus became king of the heavens. '' Този коментар е бил редактиран от dumbeto на Jul 10 2010, 11:15 AM |
|
------------------------------------ "Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!" |
|
|
|
|
Jul 10 2010, 12:43 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 160 Регистриран: 8-May 07 Град: Варна Потребител No.: 27 843 Статус: Офлайн |
Хайде, които са гледали с тези субтитри, да благодарят на преводача за доброволния му труд. Преводачът да си вземе поука от посочените грешки. Всички да са доволни, а безсмислените спорове да спрат. Рекох! А сега сериозно. Филмът ми хареса, субтитрите също. С едно гледане можеше и да се открият посочените грешки, но не всеки има време за това. Аз лично си го изгледах с удоволствие. Без големи очаквания, но пък с голям кеф |
|
------------------------------------ Perfection is only a goal.
Striving for it is what we are living for. "Love is the emptiness which binds our souls." |
|
|
|
|
Jul 10 2010, 01:21 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
StratoBOB, да, прави си, но не съм обърнал внимание, защото в английските субтитри пишеше така ''Zeus became king of the heavens. '' Именно, дори думата е в множествено число. Но по-скоро постът ми беше съобразен с остатъчните ми познания по гръцка митология. Надявам се, че не си го възприел като заяждане, а като препоръка (каквато и беше целта ми). |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jul 10 2010, 01:30 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 25-June 08 Град: Somewhere Потребител No.: 72 961 Статус: Офлайн |
Именно, дори думата е в множествено число. Но по-скоро постът ми беше съобразен с остатъчните ми познания по гръцка митология. Надявам се, че не си го възприел като заяждане, а като препоръка (каквато и беше целта ми). Разбира се, че го приемам като препоръка. |
|
------------------------------------ "Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!" |
|
|
|
|
Jul 10 2010, 05:30 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
Слабо филмче... С подобаващи субтитри... Neeext! |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 15th November 2025 - 11:12 PM |