subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 79 Регистриран: 14-October 07 Град: София Потребител No.: 46 844 Статус: Офлайн ![]() |
Spooks / Шпиони Сериалът обхваща различни мисии на британското вътрешно разузнаване MI-5. Пътешествие в света на заблудата и шпионажа. Членовете на организацията не съществуват, никой не знае техните имена. Те стоят между обикновените хора и тези, които искат да им навредят. Страна: Великобритания Категория: Драма/трилър Инфо: IMDB.COM Оценка: 8,5/10 Режисьор: Дейвид Уолстънкрофт Актьори: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Сезон 1:
![]() субтитри[color=#9932CC] Hristo Lishev, Lazardel & Milenaka Сезон 10: ![]() субтитри Lazardel & Hristo Lishev Този коментар е бил редактиран от lazardel на Feb 1 2012, 12:27 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
51 потребител/и са ви благодарили : stealth, bongo2199, sty, w0lf, milmd, zooyork, pen4o, tiggers, stalkernik, malinmarinov, elisiaelf, valbss, dawieba, danissimo, paket, detlene, Gotmog, vanko78, zandov, hristobgss, kskirov, usanova_k_n, morrt, clikk, pukanka, vlac, kalyto, sofbg, dmb69, stroncii, kimcho, Victorinox, lboianov, lex_luthor, bogi25, vrs2006, nautilusnd, vapetar, bucata, taypan, scorpio_85, Hristo Lishev, kisosoft, blagovestc, qwe111, RosB, rossiza, Tweety8883, RaDe0N, Miro88, odisey4 There has/have been 51 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 79 Регистриран: 14-October 07 Град: София Потребител No.: 46 844 Статус: Офлайн ![]() |
От април живот и здраве ще се занимавам и с Rescue me. Преводите ще се позабавят, надявам се не много осезателно. Lazardel, не че те притеснявам,но разбиваш ми сърцето и потапяш в сълзи,дай субтитри и за другите епизоди,моля те бе човек в депресия изпадам ![]() ![]() ![]() 8-ма серия е готова, но 7-ма не е. Принципно е по-добре да се спазва последователността на епизодите. По сериала работим съвместно с колегата bai_so и се случва единият да е по-зает и да се забави. Вероятно след няколко дни ще пуснем и двете серии. Все пак на по-нетърпеливите съм готов да пратя 8-ма серия, стига да ми дадат имейл на ЛС. Съжалявам за желаещите да гледат сериала със субтитри, но качването на 7-ми и 8-ми епизод ще се позабави още. Има си и добра страна - след време ще има повече серии накуп. ![]() Този коментар е бил редактиран от lazardel на Mar 6 2009, 02:50 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 23-January 09 Потребител No.: 86 380 Статус: Офлайн ![]() |
Свалих една част от руски тракер,там обаче е с дублаж (както повечето им филми) в резултат на което тотално скапват сериала.Странно и смешно ми звучи когато англичани ми говорят на руски,особенно когато в сюжета е намесена и руската разведка.Затова аз ,а предполагам и другите фенове на сериала, предпочитаме да почакаме ,но да се насладим на качествени (каквито са били досега)субтитри. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Успех! ![]() здрасти !!! поздрави за преводите, много добри !:) Ще чакам с нетърпение .благодаря предварително.после да чакаме и останалите сезони ![]() ![]() Чакаме с нетърпение следващите субтитри.Не ни се сърдете на нас неуките.Знаем за вашият труд,който е съвсем безкористен и дълбоко се покланям за вашата всеотдайност,но наистина сериалът е много интересен.Още веднъж много благодаря за усилията на всички преводачи. Благодарско и на двамата Toзи сезон почти преключва да очакваме ли ,че ще се заемете и със следващия.Много ми харесва този Филм добре че има такива хора като вас БЛАГОДААРЯ ![]() ![]() и от мен едно голямо благодаря
![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Вие сте супер Обичам този сериал Благодаря lazardel ![]() ![]() Приятен сериал, страхотни субтитри. Благодаря Преводът е на страхотно ниво, благодаря. Като се има предвид, че това е британски английски и речниковият запас на сериала е пъти по-богат от американските... Успокояващата новина е че не си спрял работата,иначе ще почакам.Благодаря
![]() |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 18-October 08 Потребител No.: 79 417 Статус: Офлайн ![]() |
това е линк към саит с английските субтитри мисля че са от 1-ви до 6-ти сезон http://www.tvsubtitles.net/tvshow-148-6.html |
------------------------------------ кисо
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
това е линк към саит с английските субтитри мисля че са от 1-ви до 6-ти сезон http://www.tvsubtitles.net/tvshow-148-6.html Мерси, английски събс има и на този сайт. Ще има и български. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 66 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 34 Статус: Офлайн ![]() |
сега изгледах и последните 2 серии от 3-ти сезон ![]() но качеството на TV риповете не е особено добро. няма ли да се намерят DVD рипове, по които да се правят субтитрите от тук нататък? |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 8-February 08 Град: varna Потребител No.: 60 387 Статус: Офлайн ![]() |
благодарско на преводача и спорна работа ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 27 Регистриран: 20-November 08 Град: София Потребител No.: 81 886 Статус: Офлайн ![]() |
неискам да притеснявам никой но работили се по буквичките на сериала вече 1 месец епизод 2 седи на 10% .
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
неискам да притеснявам никой но работили се по буквичките на сериала вече 1 месец епизод 2 седи на 10% . Принципно не съм го зарязал, но съм зает с друг филм. Все пак смятам да вадя по серия на месец или нещо от сорта. Понеже другият преводач в момента е възпрепятстван, няма да откажа помощ от някой запознат с материята. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 27 Регистриран: 20-November 08 Град: София Потребител No.: 81 886 Статус: Офлайн ![]() |
Не ми остава нищо друго освен пак да ти благодаря и да чакам с нетърпение всеки епизод
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 8-February 08 Град: varna Потребител No.: 60 387 Статус: Офлайн ![]() |
дай,малко инфо дали ще продължиш да го превеждаш или се отказа. Надявам се това да не е така ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
дай,малко инфо дали ще продължиш да го превеждаш или се отказа. Надявам се това да не е така ![]() ![]() Нямам никакво намерение да се отказвам, но в момента не ми остава време за Spooks. Когато ми се отвори възможност или най-късно като завърша сезона на Rescue me, ще си насоча усилията натам. Съжалявам за чакащите, на мен самият ми е неприятно, че така зациклиха нещата. Есента ще излезе и новият 8-ми сезон. Имам голямото желание да направя събс за всички сезони. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 03:23 PM |