subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн ![]() |
Tъй като няма друга тема за коментар, бих искал да вмъкна един кратък такъв: някои от нещата изглеждат реални в близките 100-200, а може би и 300 години. Но пък други неща, изглеждат наистина невъзможни. Пример - телепортаторът. ![]() ![]() Успех на Фокс с оставащите два епизода. ![]() |
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 89 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 167 Статус: Офлайн ![]() |
Хаха, ако си прав значи тъкмо ще се вместим във времето на Стар Трек около 24 век.... ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 89 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 167 Статус: Офлайн ![]() |
Добавен е 11 еп, очаквам да се качат титрите на сайта.. ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн ![]() |
Драги съфорумци, някой да има идея защо не са активни линковете за сваляне от колибката? ![]() |
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Цитат [2010-05-28, 12:33:16]milenski: Поради технически причини част от филмите временно ще бъдат недостъпни.
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Епизод 12: Последните субтитри са качени, линк към тях има в началото на темата. Много благодарим на Fox Mulder за чудесната работа! За съжаление няма как да дам работещ линк към колибката, защото в момента тя е, цитирам: "...временно недостъпна поради техническа поддръжка". Което всъщност бе и причината да се забави качването на субтитрите за 12 епизод. didomh обаче със сигурност ще качи епизода в аренабг и ще даде линк в първия пост. Този коментар е бил редактиран от sty на Jun 30 2010, 08:52 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Епизод 12: Последните субтитри са качени, линк към тях има в началото на темата. Много благодарим на Fox Mulder за чудесната работа! За съжаление няма как да дам работещ линк към колибката, защото в момента тя е, цитирам: "...временно недостъпна поради техническа поддръжка". Което всъщност бе и причината да се забави качването на субтитрите за 12 епизод. didomh обаче със сигурност ще качи епизода в аренабг и ще даде линк в първия пост. Готово! Темата е допълнена и епизода е качен в АренаБГ. Иначе ще използвам и аз повода да благодаря на Фокс за положените усилия. Този коментар е бил редактиран от Soler на Feb 12 2012, 07:18 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 20-January 07 Град: Варна Потребител No.: 1 794 Статус: Офлайн ![]() |
здравейте, извинявам се пиша с доста тъп въпрос - знаете ли че архивът, който е качен за последния епизод е с английски субтитри ? и още нещо при разархивирането на сборния файл ми дава грешка но това може да е и от мен поздрави и мерси за хубавите субтитри ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Колибковец =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 352 Регистриран: 10-January 07 Град: kolibka.com Потребител No.: 438 Статус: Офлайн ![]() |
Последния файл си е с БГ субтитри - преди малко го проверих. Архива и при мен дава грешка: "Общата дължина на пътя и името на файла не трябва да надвишава 260 символа" Но това го дава само ако го разархивираш някъде където има няколко под-папки и тогава се получава над 260 символа за дължината на пътя. Ако го разархивираш директно на C: (или друг хард диск ако имаш), тогава пътя няма да е с над 260 символа и няма да ти дава грешка. И след това можеш да си преместиш файловете където поискаш. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
На мен не ми дава грешка, задавам "Extract here" и ми разархивира цялата папка, не знам за какво иде реч изобщо, нали говорим за архива на сезона ?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Колибковец =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 352 Регистриран: 10-January 07 Град: kolibka.com Потребител No.: 438 Статус: Офлайн ![]() |
Пробвай да го разархивираш на десктопа - при мен ми даде горната грешка.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 20th June 2025 - 11:11 AM |