subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Son of Flynn =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 149 Регистриран: 30-January 07 Град: Диаспар, между Града и звездите Потребител No.: 4 297 Статус: Офлайн ![]() |
THE OMEGA MAN
![]() ![]() Режисьор: Борис Сагал Сценарий: Джон Уилиам Корингтън и Джойс Купър Корингтън По романа на Ричард Матисън "Аз съм легенда" В ролите: Чарлтън Хестън, Антъни Зърб, Розалинд Кеш Описание: Д-р Робърт Невил, благодарение на експериментална ваксина, е единственият оцелял след апокалиптична био-война. Но се оказва, че последният човек на Земята не е сам... За филма: Филмът е втората от общо три екранизации на романа на Ричард Матисън. Първата е The Last Man on Earth, а последната (засега) I am Legend. Версия: The.Omega.Man.1971.XviD.DvdRip-NightSongz СУБТИТРИ Този коментар е бил редактиран от clarke на Feb 10 2012, 03:14 AM |
------------------------------------ Calm down, doctor. Now is not the time for fear. That comes later.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Son of Flynn =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 149 Регистриран: 30-January 07 Град: Диаспар, между Града и звездите Потребител No.: 4 297 Статус: Офлайн ![]() |
Знам какво значи "омега"-та в едно общество, но не знам какво българско заглавие да сложа на филма. Дали да е "Последният човек на Земята" (както е първата екранизация) или е по-добре да си го оставя непреведено? |
------------------------------------ Calm down, doctor. Now is not the time for fear. That comes later.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн ![]() |
Какво не му харесваш на "Човекът Омега" ? Поне няма да го бъркат с "Последният човек на Земята".
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Чукча не читател, чукча писател! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 262 Регистриран: 11-January 07 Град: The south states, between two borders Потребител No.: 667 Статус: Офлайн ![]() |
Преди много години го даваха по телевизията(тогава тя беше една!). Доколкото си спомням го бяха превели - Човекът от Омега |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Човекът Омега" просто не ми звучи добре, но определено е по-добре от "Човекът от Омега" (чудно ми е защо точно така са го превели) ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 24th September 2025 - 03:19 AM |