subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Скалолазка-парапланеристка ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 1 903 Регистриран: 25-January 07 Град: Майнатаун Потребител No.: 2 995 Статус: Офлайн ![]() |
Сонька Золотая Ручка [серии 1-12] Сонка Златната ръчичка [серии 1-12] Жанр: драма, криминален Режисьор: Виктор Мережко В ролите: Анастасия Микулчина, Анна Баншчикова, Богдан Ступка, Зоя Буряк, Ирина Алферова, Ирина Шевчук, Олег Басилашвили, Игор Ботвин, Иван Бортник, Виктор Мережко, Дмитрий Нагиев, Светлана Крючкова, Анастасия Мелникова, Андрей Толубеев. ![]() Резюме: Описание: В средата на седемдесетте години на ХІХ век за нея са се носели легенди, тя била неуловима и невероятно изобретателна, нямала равна в криминалния свят по талант и авторитет. Притежавала рядко срещано криминално мислене, придобила опит и смелост, подчинявайки живота и интелекта си на кражбите. В полезрението на Сонка попадали едри банкери, чуждестранни дейци, помешчици, бижутери, аристократични клубове, апартаменти на богати хора. Тя е била ярка и талантлива, красива и цинична, обаятелна и любвеобвилна жена, решила за себе си, че животът е игра. И с тази игра тя не една година гастролирала из Русия и чужбина, поразявайки с обирджийския си нюх, ловко бягайки от полицията, изкусно изчезвайки и потулвайки следите си... Бог надарил дъщерята на фалшификатор на пари с много таланти. Очите й излъчвали магнетична притегателност, по нея губели ума си даже надзирателите в затворите. Тя говорела няколко езика, в Европа я смятали за баронеса. При среща с нея било трудно да се предположи, че на сметката на тази дребна и слаба женица са най-големите и дръзки обири. Тайнствен живот и загадъчен край. Но нима може да бъде иначе, когато се говори за великата аферистка, кралицата на крадците Сонка Златната ръчица?! Превода ще се прави за две ДВД5. За първите шест серии има руски субтитри, така че ще станат сравнително бързо. За останалите обаче няма, така че ще ги превеждам по слух... което ми е за първи път, та не мога да се ангажирам с никакви срокове. Ако някой намери руски субтитри за сериите 7-12, ще му бъда благодарна до гроб, защото много ще ме улесни. Прогресът ще отбелязвам в тази тема. Best Ripper, яка да ти е душицата, щото ти ще ме редактираш... ![]() Благодарение на nik_242 имам субтитри и за сериите 7-12, така че големият тормоз отпада... ![]() СУБТИТРИ Този коментар е бил редактиран от yvetted на Feb 10 2012, 07:12 PM
Причина за редакцията: Премахнат линк.
|
------------------------------------ yve_sl (21:07:31 14/06/2007)
ти що не го преведе този филм? Best Ripper (21:08:10 14/06/2007) аз ли требе да преведа и оправя всите филми в нета? yve_sl (21:08:20 14/06/2007) да Best Ripper (21:08:32 14/06/2007) а не може ли всите булки да оправя? yve_sl (21:08:49 14/06/2007) може, ама първо филмите ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 08:42 PM |