subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() too true to be good ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 348 Регистриран: 7-January 07 Град: Далечните Карпати Потребител No.: 253 Статус: Офлайн ![]() |
С тази програма работя вече над три години и такова чудо ми се случва за пръв път. Пускам я, работи си нормално, всичко е наред, обаче в момента в който пусна нещо друго, дори само един най-обикновен браузър, SW ми казва чао и се изключва. И ако преди това не съм си запаметила превода, жална ми майка... Преинсталирах амнайсе пъти - файда йок! Дайте акъл, хора, не знам какво да правя. Проблемът възникна, откакто се наложи да си сменя харда и съответно да преинсталирам всичко отначало. Преди бях с SP1, сега съм с SP2 и имам подозрения, че там се получава някакво меле, но от тия неща разбирам само колкото да не е без хич... |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
albena, не ползвам отделен кодек пакет, а само вградения в KMPlayer и всичко работеше безпроблемно до снощи. Не съм забъркал никаква каша, защото просто не съм правил никакви промени преди да се омаже.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 497 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 094 Статус: Офлайн ![]() |
albena, не ползвам отделен кодек пакет, а само вградения в KMPlayer и всичко работеше безпроблемно до снощи. Не съм забъркал никаква каша, защото просто не съм правил никакви промени преди да се омаже. бих те посъветвала да дейнсталираш плеера си, да пуснеш някаква програма за почистване на регистри и тем подобни буклуци. Лично аз за тази цел ползвам Tune UP защото върши добра работа, без да позволява да правиш бели /както повечето професионални програми от този клас/ и чак тогава отново си инсталирай плеера, ако и така не иска да тръгне сложи отделен пакет кодеци... и ще стискам палци нещата да се оправят. Заедно с плеера махни и SW почисти и го инсталирай отново. |
------------------------------------ ![]() Не съм работохолик, но злоупотребявам с работното си време и ми е адски трудно да вместя и преводи в графика си. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 20th June 2025 - 12:49 AM |