subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 733 Регистриран: 22-December 06 Град: Oort cloud Потребител No.: 25 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Инфо: IMDB в-к "Либерален преглед" Релийз: DVDScr, 1 CD, 23,976 fps СУБТИТРИ Благодаря на caravaggio за доизкусуряването на превода. ![]() Този коментар е бил редактиран от electroneon на Feb 1 2012, 09:54 AM |
------------------------------------ Цитат pozdrav za julian ot jenamo |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 15-April 07 Потребител No.: 23 631 Статус: Офлайн ![]() |
Това, че питаме кога ще са готови субтитрите и чакаме с нетърпение, не значи, че не уважаваме труда на преводача, даже напротив. И на мен не ми е приятно да се отнасят към питащите като към дебили---------по добре не може да се каже.аз също уважавам преводачите страшно мн защото вършат мн работа само за едното благодаря ноо ми омръзна като попита някой са суб и то най-културно да му се нахвърляте все едно е убил човек.осъзнайте се.не може ли човек да изкаже мнение.тук да не е китай или куба.омръзна ми от мазници ейййй.
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 04:15 PM |