subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
May 25 2019, 11:46 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 25-May 19 Потребител No.: 141 219 Статус: Офлайн |
Уважаеми администратори, Често се сблъсквам с един проблем: Въпреки,че описанието на вашите субтитри ме информира,че са на български,те са на английски. Английският ми стига само до съобщенията в операционната система и английските субтитри не ми вършат работа. Като пример ще ви дам субтитрите за сериала Чернобил и филма Местните,който е причина да ви пиша. Моля,информирайте в описанията ако преводът на субтитрите не е завършен. Ако ми отговорите,моля това да бъде на e-mail-а ми. Поздрави Scuba |
|
|
|
|
|
|
![]() |
May 26 2019, 07:14 PM
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн |
Надали ще прочетете това, но все пак - възможно е да се случи подобна грешка, но не знам доколко в случая става дума за такава. Лично съм изгледала два от епизодите на Чернобил и субтитрите си бяха на български, проверих и тези за трети епизод - те също са. Въпросният филм, който споменавате, не ми говори нищо с българското си име и не мога да го проверя. П.П. Това е форум и отговорите следва да се пишат тук (а и достъп до мейл адреса ви май имат само няколко души). Предполагам, че има възможност да се абонирате за дадена тема и да се изпраща имейл при отговор. П.П.2. Незавършени преводи не се одобряват на сайта. П.П.3. Преместих темата в правилния раздел. Този коментар е бил редактиран от Victoria на May 26 2019, 07:16 PM |
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. С радиото не се спори. |
|
|
|
|
scubadiver проблеми с езика на субтитрите May 25 2019, 11:46 PM
Tigermaster Две неща.
Първо, scubadiver, ако искаш да ти се о... May 26 2019, 10:07 PM
Pandora Има доста потребители, които пишат такива коментар... May 26 2019, 11:18 PM
Babilon Честно казано, омръзнало ми е да се обяснявам почт... May 27 2019, 12:24 PM
JoroNikolov Аз напоследък забелязвам, че хората изобщо не чета... May 27 2019, 08:49 PM![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 16th November 2025 - 01:09 PM |