subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -=insert clever meme here=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 345 Регистриран: 15-December 09 Потребител No.: 103 756 Статус: Офлайн ![]() |
Синове на Анархията
сезон 7 ![]() Година: 2008 - 2014 Режисьор: Кърт Сатър Актьори: Чарли Хънам, Кейти Сагал, Томи Фланегън, Ким Коутс, Марк Буун мл., Маги Сиф, Тео Роси и др. Държава: САЩ Времетраене: 45 мин. на серия Трейлър: Епизод 1: ЧЕРНИЯТ ВДОВЕЦ Епизод 2: ОТ ПУСТО В ПРАЗНО Епизод 3: ИГРА С ЧУДОВИЩАТА Епизод 4: ГОРКИТЕ МАЛКИ АГЪНЦА Епизод 5: СТРАННО ИЗРИГВАНЕ Епизод 6: АКО МОЖЕШ, НАПРАВИ ГО Епизод 7: ГРИЙНСЛИЙВС Епизод 8: РАЗДЕЛЕНИЕТО НА ГАРВАНИТЕ Епизод 9: КАКВО НЕЩО Е ЧОВЕКЪТ Епизод 10: ВЯРА И ОТЧАЯНИЕ Епизод 11: ОДЕЖДИТЕ НА СКРЪБТА Епизод 12:ЧЕРВЕНА РОЗА Епизод 13: КАКЪВТО БАЩАТА... По превода работиха mass_effect и Fiend ![]() Този коментар е бил редактиран от mass_effect на Dec 12 2014, 11:03 AM |
------------------------------------ Из дебрите на ИнтернетО:
User 1: "гледах го - слаб филм" User 2: "мерси за мнението ... прочетох го - не ми хареса" |
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 2-October 14 Потребител No.: 137 271 Статус: Офлайн ![]() |
П.П. 2 PITBULL_MR_305, Сега обърнах внимание, че си писал, че съм те бил блокирал по IP. Това ми говори, че си опитал да ми пишеш и от новия си акаунт и пак не си успял, което пък от своя страна ми говори, че именно пощенската ми кутия е била пълна. Дето вика sty, аз по IP не мога да банвам, блокирам и каквото и да било друго. Друг е въпросът, че ако не исках да общувам с теб в последното или предпоследното си лично съобщение нямаше да ти задавам въпроса за това кои серии си синхронизирал понеже нямали синхро за 1080p версиите, на който си и отговорил по-горе. За това спря ли да се замислиш? Значи сам си си отговорил на въпросите. Реших, че си ме блокирал, защото при всеки мой опит да ти пратя ЛС, ми се изписваше съобщение, че МОЯТА пощенска кутия е пълна, при положение, че в нея имаше само 3 писма - твоите. И предвид това, реших, че въпроса ти относно синхронизацията е риторичен и държиш да НЕ ти отговарям на него. Този сайт съществува и има популярност благодарение на преводачите. Които например щяха да знаят какво казвам и с чий ник се закачам: https://translate.google.bg/?hl=bg&tab=...ser=0#en/bg/sty НЕ, този сайт съществува и има популярност именно благодарение на ''стотиците хиляди потребители'', защото, ако не бяхме НИЕ, преводачите нямаше да има за кого да превеждат, така, че СПРИ да повтаряш, че сайта е ВАШ - той е НАШ, НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ. И като казвам това не го казвам от името на ''стотиците хиляди потребители'', а от свое име - ПЪРВО ЛИЦЕ, ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО. Освен това - съмнявам се, че има и 1 (ЕДИН) от тези ''стотици хиляди потребители'', който не е на същото мнение. Явно не си наясно с ПАЗАРНИЯТ принцип - ''Търсенето определя предлагането'', а не обратното. И въпреки, че сайта не е пазар, тук принципа е същият. Но ТОЧНО ТИ няма как да знаеш това, защото в СССР пазар НЯМАШЕ. И съжалявам, че ще те разочаровам, но това, че преводачите щяха да знаят какво казваш и с ''ЧИЙ'' се закачаш не прави НИТО ТЯХ, НИТО ТЕБ нещо повече от МЕН, или който и да е от ''стотиците хиляди потребители'' на сайта. Много добре знам какво означава ''sty'', но ми се спеше, та две не виждах, за това прочетох ника ти като ''sLy''. Освен това доста от преводачите на този сайт не знаят ДАЛЕЧ по-елементарни думи от ''sty''. Може и да не желае конкретни потребители да му пишат или да пишат в неговата тема. И това е негово право - такива са правилата на НАШИЯ сайт. А част от правилата на НАШИЯТ сайт включват и свободно изразяване на мненията на потребителите - за това реших да уведомя @mass_effect, че нямаше причина да ме блокира. Ако съм го направил по неподходящ начин, то е защото смятах, че и към мен е подходено по неподходящ и незаслужен начин. Слава богу, оказа се, че не е било така. Ти не провери как стоят нещата, нали? Да регистрираш нов акаунт, с който - още от ника - да правиш опит да се заяждаш с преводача заради някакви твои си приумици и решения какво се е случило, кое е правилно и как е правилно в НАШИЯ сайт... е, това не показва нито възпитание, нито уважение. Което няма никаква връзка с възможностите да минаваш през проксита и други "анонимни системи", но има пряко отношение към първите седем години. Напротив, проверих! Изпратих ЛС на друг потребител, за да видя дали форума нещо не се е бъгнал и ЛС-то се изпрати напълно успешно, което ме наведе на мисълта, че @mass_effect ме е блокирал. И ще те помоля да не ми даваш оценки на възпитанието и първите седем години, защото беше НАКЪРНЕНО чувството ми за СПРАВЕДЛИВСТ, от което ТИ не можеш да си вадиш изводи нито за възпитанието ми, нито за първите ми седем години. Не съм взел решение за НАШИЯТ сайт, а за отношението към МЕН. Което се оказа, че не е било несправедливо, но тогава не смятах така. И да - аз мога да говоря от името на преводачите от НАШИЯ сайт, те са ме упълномощили. Поста ми беше насочен към @mass_effect, който е достатъчно голям, за да ми отговори САМ, както виждаш с него се разбрахме и без твоя помощ, така, че твоята намеса беше АБСОЛЮТНО ИЗЛИШНА. И така - избери си акаунт (ник) и напиши кои други да блокирам. Не смятам да използвам акаунта @MASS_COMPLEX, така, че ми е все тая дали ще го блокираш или не. Стария акаунт е на брат ми, така, че не го блокирай. За мен остава акаунта, от който пиша в момента. ***На твое място бих се извинил за недоразумението, причинено до голяма степен от прибързани изводи. Да, ама не си на мое място. По принцип не съм човек, който се извинява, не смятам този път да правя изключение. Още повече, че ''недоразумението'' е причинено не до голяма, а до ИЗВЕСТНА степен от ''прибързани изводи'', защото след като @mass_effect знае, че му пишат толкова много хора (аз няма от къде да знам това, а и честно казано не съм длъжен да го знам) е трябвало НАВРЕМЕ да освободи място в пощенската си кутия, а не да чака да се ПРЕПЪЛНИ до степен да не може да получава ЛС-та. Както и ТИ трябваше да си ЗАМЪЛЧИШ и да ни оставиш да се разбереме помежду си, защото така темата се разводни ИЗЛИШНО МНОГО, а можеше да приключи с неговия отговор и моето ''извинение'', както викаш ТИ. Спорове, размисли и страсти по този въпрос са излишни! С това смятам въпроса за приключен. Нека да не разводняваме повече хубавата тема с излишен СПАМ. Благодаря предварително за проявеното разбиране! Me too! И след колко време ще му писне да регистрира нови мейли, за да си направи нова регистрация при нас...? ![]() ![]() Are you talkin' to me ! ? ! Щото, ако ДА - тогава що се обръщаш в 3-то лице ! ? ! И кой те излъга, че смятам да си правя нови регистрации в този форум ! ? ! Имам една регистрация и тя ми е напълно достатъчна. Другата не ми трябва. Аз ВЕЧЕ имам много имейли, и нито 1 (един) от тях не съм регистрирал заради този форум, включително и 2-та имейла, с които съм си направил 2-та акаунта тук. Това, което казах, не важи само за мен, а и за ТЕБ, и за ВСЕКИ ДРУГ потребител на форума. ВСЕКИ, който ПОИСКА може да влезне във форума през прокси...Така, че по-скоро трябваше да попиташ кога на модераторите ще им писне да трият акаунти. Защото нали знаеш, ''луд умора нЕма, само се поти'' ! ! ! ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 1st July 2025 - 11:54 PM |