subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 38 Регистриран: 30-May 08 Град: София Потребител No.: 71 693 Статус: Офлайн ![]() |
SINBAD ![]() Режисьор : Анди Уилсън | Брайън Грант | Колин Тига В ролите : Елиът Найт , Марама Корлет , Елиът Коуан , Естела Даниелс Държава : Великобритания Година : 2012 Времетраене : 42 минути Резюме : По време на бягството от родния си град Басра и от проклятието на баба си, заради убийство, което довежда до смъртта на обичания му брат, Синбад се оказва насред морето. На борда на The Providence с една интригуваща банда от пътници - включваща мълчаливия норвежки моряк Гунар, гъвкавия и пъргав бижутериен крадец Рина и надменния и аристократичен Нала. Завършекът на екипажа са Кук - чудак с ексцентричен характер и лекарят на кораба Ануар. Преживявайки бурни и магически бури, Синбад и неговите приятели на кораба са принудени да се обединят, за да се изправят лице в лице със своите вътрешни демони, надежди, любов и страхове. Нашият недостоен герой се впуска в едно епично и емоционално приключение, за да се отърве от проклятието и да посрещне съдбата си. Когато мистичното срещне сила, нищо не може да се случи.... Епизод 1:Линк Eпизод 2:Линк Епизод 3:Линк Епизод 4:Линк Епизод 5:Линк Епизод 6:Линк Епизод 7:Линк Епизод 8:Линк Епизод 9: 35%
Този коментар е бил редактиран от Greame_DoTT на Sep 3 2012, 10:25 PM |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн ![]() |
Тук вече си прав. Трябваше да се пиша редактор. ![]() А това че съм се писал синхронизатор, е по навик, защото основно с това се занимавам ако не си забелязъл. ![]() По повод правилното име - в към филма пише: BiA PRESENTS TO YOU: Sinbad.S01E01.720p.HDTV.x264-BiA И не искам да съм ментор на никой, имам си достатъчно друга работа, освен това от доста време вече не съм майстор-преводач, има си достатъчно хора с такава титла които може да му станат ментори. И една забележка пък към теб: Цялата тази дискусия можеше да стане през ЛС-тата, за да не спамиме темата на човека излишно. Нямах намерение повече да си губя времето, но след като ми правиш забележки... Трябваше да се пиша редактор. Както се казва: "сцепил" си се от редакция.Точно защото се пишеш "синхронизатор" си минал между капките. Като ще си цитираме NFO файлове... По-надолу в същия пише: RiPPERS NOTES: TLA's release is out of sync from 35:00 until the end. Enjoy this great release from BiA Което автоматично го прави Пропър. И естествено може да се провери изписването във всеки поне малко стойностен тракер. От доста време не си "оцветен", но все пак си оставаш от "нашите". Заради което всичко това ще мине и замине между капките. Моята цел е да се избегне създаването на прецедент и отстрани възможността за такава порочна практика в бъдеще. Няма как да стане на ЛС, след като ти започна градивната критика в темата. Според мен е редно и тук да продължи. Пред всички, за да няма скрито-покрито. |
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 28th August 2025 - 04:40 AM |