subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 40 Регистриран: 23-November 10 Град: Варна Потребител No.: 118 531 Статус: Офлайн ![]() |
Waterloo (1970)
![]() Линк към IMDB - цък. Субтитрите са за този релийз - Waterloo.1970.DVDrip.WS.DivX, не го намерих никъде по български тракери. Линк за субтитрите. За пръв път качвам субтитри тук, затова моля да ме извините, ако не съм разбрал нещо по шаблона за качване. ![]() Този коментар е бил редактиран от yvetted на Feb 14 2012, 06:54 PM
Причина за редакцията: Премахнат линк.
|
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 157 Регистриран: 13-January 07 Град: Translator's Hell Потребител No.: 849 Статус: Офлайн ![]() |
Не е професионален, мой си е. В смисъл, не съм вземал пари за него. И ти си направил превод - няма лошо. Товагищ Ленин сказал: "Да има."
|
------------------------------------ No subs... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 40 Регистриран: 23-November 10 Град: Варна Потребител No.: 118 531 Статус: Офлайн ![]() |
Не е професионален, мой си е. В смисъл, не съм вземал пари за него. И ти си направил превод - няма лошо. Товагищ Ленин сказал: "Да има." Разбира се, няма лошо, всичко е експириънс. ![]() Angel0FDeath: Мерси за инфото, дори не знаех за тези. Първият линк нещо не се отваря, между другото. Иначе гледам, че към третия тракер вече са качени субтитрите, така че явно ще свършат работа. Радвам се. ![]() Благодаря на всички, които се включиха в темата. За отрицателно време научих доста неща чрез моeто незнание и вашите отговори. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 14-December 07 Град: София Потребител No.: 54 613 Статус: Офлайн ![]() |
Разбира се, няма лошо, всичко е експириънс. ![]() Angel0FDeath: Мерси за инфото, дори не знаех за тези. Първият линк нещо не се отваря, между другото. Иначе гледам, че към третия тракер вече са качени субтитрите, така че явно ще свършат работа. Радвам се. ![]() Благодаря на всички, които се включиха в темата. За отрицателно време научих доста неща чрез моeто незнание и вашите отговори. ![]() Торентите бяха качени в няколко български тракера след пяоявата на твоите субтитри. Би било жалко да има такъв хубав превод, за такъв хубав филм, а да няма един български тракер от където да се дръпне филма. Мерси за хубавите субтитри и много успехи в бъдещите преводи! |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 15th June 2025 - 08:15 PM |