subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 30 Регистриран: 25-September 07 Потребител No.: 44 536 Статус: Офлайн ![]() |
COVERT AFFAIRS ТАЙНСТВЕНИ АФЕРИ ![]() ______ЗА ФИЛМА______ Жанр: Екшън, Драма Държава: САЩ Език: Английски Продължителност: 42 мин. ______УЧАСТВАТ______ Пайпър Перабо, Кристофър Горам, Кари Матчет, Питър Галахър, Ан Дудек, Сендил Рамамурти ______РЕЗЮМЕ______ Всяка нова работа е трудна, особено ако новият ти работодател е ЦРУ.Ани Уолкър (Пайпър Перабо - "Грозна като смъртта" ) говори шест езика, пътувала е по целия свят и е най-добрата във всички полеви занятия в учебната школа на ЦРУ. Месец преди да приключи обучението си, Ани е прехвърлена в централата на ЦРУ, за да започне активна служба като агент, без да има никаква представа защо точно тя е избрана.Неофициалният "гид" на Ани в работата е Оги Андерсън (Кристофър Горам - "Островът на Харпър" ) - технически експерт в службата, който помага на Ани в новия за нея свят на интриги, опасности и бюрокрация, в който свят обаче тя трябва да се адаптира бързо. [Резюмето е взето от find another way.net] ______СУБТИТРИ______ СУБТИТРИ СЕЗОН 1Отвори! СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИОтвори! Сърдечно благодаря на paket за редакцията. СУБТИТРИ СЕЗОН 3 от Son4eto83Отвори! Този коментар е бил редактиран от sty на Sep 17 2012, 12:49 AM |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Аз нямам много думата тук, защото пускам субтитрите си в юнакс, но мисля, че критиката е много хубаво нещо, била тя и заядлива. Така човек се усъвършенства, като това важи далеч не само за субтитрите, а за всяка една дейност в реалния живот. Аз примерно имам голямо желание някой да критикува субтитрите ми, но няма такъв човек, това разбира се не го приемайте като "правя перфектни субтитри", просто няма такъв човек. По-точно от това нямаше как да се каже. Само да добавя, че нямаше грам заядливост, просто споделих мнение, баси! Ако знаех, че 5 човека ще ми скочат, защото съм написал това което мисля, изобщо нямаше да си правя труда! Интересното е, че уж heist не се е разсърдил, а съвсем някакви други хора скочиха... |
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 8th September 2025 - 12:31 PM |