subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 192 Регистриран: 7-January 07 Град: Варна Потребител No.: 258 Статус: Офлайн ![]() |
![]() Информация: Режисьор: Wilson Yip Сценарий: Edmond Wong В ролите : Donnie Yen, Simon Yam, Hiroyuki Ikeuchi, Lam Ka Tung, Fan Siu Wong, Shi Xingyu, Wong You Nam, Chen Zhi Hui, Sammo Hung, Mallika Sherawat, Lynn Hung IMDB : Линк към IMDB Държава : Hong Kong Година : 2008 Времетраене : 106 min. Език : Mandarin Жанр : Action/Biography/History Рейтинг на потребителя : 8.4/10 228 votes Дистрибутор: Mandarin Films Distribution Co. Премиера: 12 December 2008 Официален сайт: http://www.ipman-movie.com/ Резюме : Филмът е адаптация по биографията на Ип Ман, великият майстор на винг чун стила в кунгфу изкуството и учител на легендарния Брус Ли. Ип Ман е роден през 1893 г. и прекарва целия си живот до смъртта си на 1 декември 1972 г. като борец и радетел за каузата на винг чун кунгфу. Този стил има повече от 200-годишна история. Основано от Ям Винг Чун, утвърдено от Лиунг Чун и достигнало разцвет в ръцете на Ип Ман, днес винг чун е станало много популярно сред почитателите на бойните изкуства от цял свят, особено отвъд океана. Това е първият филм, създаден до момента, който проследява живота на Ип Ман, и представлява своеобразен връх сред филмите на Хонг Конг в този жанр. Трейлър Издание: Ip.Man.2008.CN.DVDRip.XviD-PMCG БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ
Филмът, малко изненадващо за мен, не особено изкушения от жанра му, се оказа много хубав, с доста драматични нотки. Приятно гледане! Този коментар е бил редактиран от kamenix на Feb 9 2012, 12:41 AM |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 192 Регистриран: 7-January 07 Град: Варна Потребител No.: 258 Статус: Офлайн ![]() |
Утре следобед ще го започна, като се събудя, че от вчера един малък човек тук само за този филм говори. Мисля, че бързо ще го опаткам (което не значи, че ще го претупам), но английските субтитри не ми се виждат особено читави. Колкото - толкова, като съм си занемарил източните езици... Този коментар е бил редактиран от kamenix на Jan 1 2009, 02:59 AM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 04:07 AM |