subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 24 2007, 04:49 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
Година: 2006 Жанр: Комедия Оценки: 8.3/10 @ www.tv.com , 7.8/10 @ www.IMDb.com Резюме: "Щастливеца Луи" е ситком за едно обикновено, живеещо в Ню Йорк, семейство с дете. С лоша работа, нервна жена и разглезена дъжеря, Луи трябва да се грижи за семейството си и да се опита да не полудее междувременно. Ролята на бащата се играе от създателя на ситкома и носител на награда Еми - Луис Си Кей. (прилича малко на raichinov Връзка към субтитрите: Целият сезон @ subs.sab.bz (в един общ архив) Сладурски ситком, с, на места, доста вулгарен хумор. Забавление, което си струва да преживеете. Субтитрите съм ги направил отдавна, едни от първите са ми. Респективно и качеството им е по-ниско, но съм замислил да ги редактирам, стига време да ми остане. Сериалчето е страхотно, за жалост втори сезон няма да има. Направих темата за да го има и във форума. Този коментар е бил редактиран от someonenew на Feb 9 2012, 10:39 PM |
|
|
|
|
|
|
Mar 25 2007, 10:04 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 1-February 07 Потребител No.: 5 025 Статус: Офлайн |
Сериала е чук!!! Гледах го преди време много ми хареса. Браво Sisq0
|
|
|
|
|
|
|
Mar 25 2007, 10:06 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Страхотен сериал! Страшно ме е яд, че няма да има втори сезон!
|
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Mar 25 2007, 10:08 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
Еми... няма да има. Господин Луис Си Кей се е скарал сHBO, а те пък държат правата над сериала (не знам какъв договор са подписали, ама е тъпо телевизия да държи правата на собствената ти идея) и няма да може да пусне втори сезон в друга телевизия Този коментар е бил редактиран от Sisq0 на Mar 25 2007, 10:08 PM |
|
|
|
|
|
|
Mar 25 2007, 10:29 PM
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн |
Резюме: "Щастливеца Луи" е ситком за едно обикновено, живеещо в Ню Йорк, семейство с дете. С лоша работа, нервна жена и разглезена дъжеря, Луи трябва да се грижи за семейството си и да се опита да не полудее междувременно. Ролята на бащата се играе от създателя на ситкома и носител на награда Еми - Луис Си Кей. (прилича малко на raichinov Sisq0, ти затуй ли си ми такъв фен на катинарчето? Запали ми любопитството. Ще съм един от първите, които ще си свалят редактираните субтитри, за да погледам сериала. Благодаря за темата! |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Mar 25 2007, 10:50 PM
Коментар
|
|
Е какво, не си ли приличате, само дето той е рижав Сериалът е железен просто, най-добре го гледай без субтитрите. Тях съм ги правил за крайни случаи на хора без познания в английския. п.п. Имах дилема относно превода на името на сериала. Принципно би трябвало да е с пълен член Щастливецът, но ако се приеме за прякор трябва да е с кратък. Не ми се чини да е прякор, но предпочетох да е с кратък член, защото по-красиво стои. Този коментар е бил редактиран от Sisq0 на Mar 25 2007, 10:51 PM |
|
|
|
|
|
|
Mar 25 2007, 11:01 PM
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн |
Напълно съм съгласен за "Щастливеца". Много добър нюх, поздравления, Sisq0!
|
|
|
|
|
|
Apr 4 2008, 11:18 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 22-February 07 Потребител No.: 12 595 Статус: Офлайн |
Хаха, наистина много прилича на Райчинов...и затова ще се гледа.
|
|
|
|
|
|
|
Apr 5 2008, 12:09 AM
Коментар
|
|
Аре, моля, нема нужда да я дъвчете тая дъвка повече.
|
|
|
|
|
|
Apr 27 2008, 10:58 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 7-October 07 Град: София Потребител No.: 45 941 Статус: Офлайн |
Сериалчето е невероятно! Случайно гледах един епизод по телевизията, издърпах веднага всичките и накрая, каква приятна изненада - субтитри! Страхотно сядам веднага да ги изгледам всичките епизоди - много е забавно филмчето. Блягодаря на Sisq0 за субовете.
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 15th December 2025 - 06:04 PM |