subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Jedi sine qua non ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 880 Регистриран: 9-September 09 Град: P2X-3YZ, София Потребител No.: 98 659 Статус: Офлайн ![]() |
Сетих се, че съм забравил 23-ти епизод и го преведох. На сайта е качен общ архив с превода на всички серии. Благодаря на TheMiamiTiger за помощта! Този коментар е бил редактиран от JediAndrey на Aug 26 2012, 04:12 PM |
------------------------------------ I believe whatever doesn't kill you, simply makes you stranger.
The Joker |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 234 Регистриран: 3-March 11 Потребител No.: 121 312 Статус: Офлайн ![]() |
А аз благодаря и на Джедая и на Тигъра ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Jedi sine qua non ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 880 Регистриран: 9-September 09 Град: P2X-3YZ, София Потребител No.: 98 659 Статус: Офлайн ![]() |
Вероятността да превеждам 6-ти сезон е космически малка, така че ако някой иска да го подхване - има моята благословия (стига да си отвори нова тема ![]() Този коментар е бил редактиран от JediAndrey на Sep 28 2012, 09:55 AM |
------------------------------------ I believe whatever doesn't kill you, simply makes you stranger.
The Joker |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 30-June 10 Потребител No.: 113 543 Статус: Офлайн ![]() |
Е, защо се отказваш? ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
![]() |
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Взех, та драснах набързо ![]() Това не означава, че съм поел ангажимент за превеждането на 6-ти сезон, така че, ако някой иска, е свободен да го подхване ![]() Този коментар е бил редактиран от JediAndrey на Oct 6 2012, 09:18 AM |
The Joker |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 30-June 10 Потребител No.: 113 543 Статус: Офлайн ![]() |
Взех, та драснах набързо шести епизод, защото беше як. ![]() Това не означава, че съм поел ангажимент за превеждането на 6-ти сезон, така че, ако някой иска, е свободен да го подхване ![]() Благодаря! Това е втори епизод между другото. ![]() ---- Вярно, сезонът беше шести ![]() - JediAndrey Този коментар е бил редактиран от JediAndrey на Oct 5 2012, 11:34 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не само че успях да намеря време да преведа трети епизод, но и да генерирам няколко хиляди фиктивни сваляния ![]() Това не означава, че съм поел ангажимент за превеждането на 6-ти сезон, така че, ако някой иска, е свободен да го подхване ![]() Този коментар е бил редактиран от JediAndrey на Oct 13 2012, 11:36 AM |
The Joker |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Ами, превеждай си го без да се ангажираш. ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Извинявай, ама... Би ли бил така добър да не ни занимаваш с глупости? То не бяха преместени часовници, не бяха субтитри, качени в Замунда, ако са закъснели след теб, сега пък фиктивни сваляния. Виж, нищо против теб или против комплексираните броячи, но тук сме общество от преводачи. Добри, не толкова добри, лоши понякога - но преводачи. Преводачи с хъс и мерак да се учат и напредват, каквито има доста и в двата сайта. Хайде наистина да не ни занимаваш повече с редки л..., пардон, изключения от правилото, валидно и за двата сайта! Този коментар е бил редактиран от sty на Oct 13 2012, 04:59 PM |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 28 Регистриран: 20-March 11 Потребител No.: 121 633 Статус: Офлайн ![]() |
Човек да не се посмее... Очевидно е, че свалянията са напомпани (а сега и при нас, което е най-забавното). Няма как субтитри, качени в 2 ч., до сутринта да имат 3000+ сваляния. Сори, ама това не е Prison Break. Не знам кой ги е напомпал, не ме и интересува, просто ми стана смешно от цялата ситуация. Както и да е, наистина не очаквах такива грозни слова точно от теб, sty. За мен темата е приключена. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн ![]() |
Не съм в час с цирковете, но ако успея да си оправя SW-то може и аз да генерирам някое фиктивно сваляне.
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 729 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Човек да не се посмее... Очевидно е, че свалянията са напомпани (а сега и при нас, което е най-забавното). Няма как субтитри, качени в 2 ч., до сутринта да имат 3000+ сваляния. Сори, ама това не е Prison Break. Не знам кой ги е напомпал, не ме и интересува, просто ми стана смешно от цялата ситуация. Както и да е, наистина не очаквах такива грозни слова точно от теб, sty. За мен темата е приключена. Там е проблемът, друже, че ни занимават с глупости. Аз писах в нашата тема, ти пиши във вашата и да ги приключваме тези нелепости, а? Хубавите думи в моя постинг са за хора като теб в двата сайта. Лошите... е, извинявайте, ама те да си се познаят! И от двата сайта да се познаят, щото мене взе да ми писва! Наистина е нелепо и се чудя да се смея ли, да се ядосвам ли... *** Апропо, какво стана със съвместния превод в памет на Мариан? Не го познавах лично, но все ми се струва, че това е най-добрият начин да го почетем. Този коментар е бил редактиран от sty на Oct 13 2012, 06:06 PM |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 21st September 2025 - 05:15 PM |