subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 331 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 976 Статус: Офлайн ![]() |
Много, много забавно сeриалче! От летните издания вече е на първо място, като бие Burn notice по зрителски интерес! / http://www.reuters.com/article/idUSTRE65M0L120100623 / Огромни благодарности за буквите! ![]() Този коментар е бил редактиран от elisiaelf на Aug 9 2010, 01:07 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 61 Регистриран: 25-November 09 Град: Sofia Потребител No.: 102 818 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за превода на целия 1ви сезон heist ![]() ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от motleycrue на Feb 8 2012, 09:12 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 26 Регистриран: 16-March 07 Град: Пловдив Потребител No.: 18 684 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря и от мен на "heist" за добрият превод и дано ни предостави удоволствие от гледането на втори сезон.Успех
Този коментар е бил редактиран от someonenew на Feb 9 2012, 12:19 PM |
------------------------------------ The only real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but in having new eyes. - Marcel Proust Пътешествието на откривателя не е търсенето на нови пейзажи, а погледът с нови очи. - Марсел Пруст |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 234 Регистриран: 20-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 11 672 Статус: Офлайн ![]() |
Пхахахахахахахахаха умрях е така от смях. Не стоя зад никой гръб. Щом така мислиш делни ми акаунта и няма да стоя тук. Нямаме бюджет на тракера мойто момче за тва дреме ми, че мислиш че е нискобюджетен тракера и всичко го правим без заплащане и тем подобни работи. Като се борите за некви про тракери дет има всичко поне качвайте тия сериали дет излизат и се правят субтитри за тях.
|
------------------------------------ It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom. BricksLog - Най-големият български сайт на LEGO тематика |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 89 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 167 Статус: Офлайн ![]() |
Пхахахахахахахахаха умрях е така от смях. Не стоя зад никой гръб. Щом така мислиш делни ми акаунта и няма да стоя тук. Нямаме бюджет на тракера мойто момче за тва дреме ми, че мислиш че е нискобюджетен тракера и всичко го правим без заплащане и тем подобни работи. Като се борите за некви про тракери дет има всичко поне качвайте тия сериали дет излизат и се правят субтитри за тях. Ето пак, същия тон и същия речник, ако беше забелязал кавичките, щеше да разбереш подтекста на думата, не да я приемаш директно, иначе аз не бих си позволил да държа такъв тон на потребителите, колкото и смешно да ти се вижда това. Мисля че е повече от достатъчно това което авторът на всяка тема е написал и не е нужно да се прави излишна реклама и спам в коментарите. И за информация сериала го има както в Замунда, така и в Арена. п.с. Не съм аз който ще ти "делвам" акаунта, приятелю, но мога да те уверя че това трудно може да стане в твоя случай ![]() Този коментар е бил редактиран от didomh на Jul 4 2010, 08:22 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 234 Регистриран: 20-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 11 672 Статус: Офлайн ![]() |
Ти с тези кавички искаш да кажеш, че за нищо не става Аксел е не беше ли така ? Аз също съм потребител тъй, че съм равен с теб тва, че съм VIP не значи нищо. Написах, че го има в Аксел също защото Jor0 го беше дал към 4storing. След време ако не знаеш там трябва да си платиш за да го свалиш. Също явно не си прочел какво е написаш Jor0 "В замунда са качени само първите 3 серии на сезон 2 аз имам и другите 2 т.е до 5та, който са излезнали до сега някакви предложение къде да ги кача?". За протокола когато излязаха навън ги имаше в Аксел тъй като се качва редовно. Тва за делването на акаунта не те разбрах. Искаш да кажеш, че съм на някой някакъв и за това няма да ме делнат ли ? Мммм в грешка си никой не познавам лично единствено от сайта се знаем тъй, че могат още сега да ми го делнат спокойно. И да знам, че едно 80% не харесвате Axel, но ми дреме на панчовия е така. Правим всичко за тези които харесват това което има там а не за хейтарите Peace out |
------------------------------------ It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom. BricksLog - Най-големият български сайт на LEGO тематика |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
Стига! Давам ви кратка почивка на двамата, а ако повторите (да не кажа потретите), наказанията ще са по-големи! |
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 61 Регистриран: 25-November 09 Град: Sofia Потребител No.: 102 818 Статус: Офлайн ![]() |
Охо, започваш и втори сезон ![]() btw: http://www.novatv.bg/bg/series/view/79/ Този коментар е бил редактиран от Jor0 на Jul 13 2010, 10:26 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 23-July 10 Потребител No.: 114 181 Статус: Офлайн ![]() |
Сериала много ми хареса.първия сезон го изгледах на един дъх.Субтитрите са супер-Благодаря!!!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Страхотен е, и на мен много ми харесва!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 22-March 09 Потребител No.: 90 906 Статус: Офлайн ![]() |
Може ли да сложите линк и за другите епизоди ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 30 Регистриран: 25-September 07 Потребител No.: 44 536 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 30 Регистриран: 25-September 07 Потребител No.: 44 536 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за ъпдейта и линковете на OneOfAll и galeff. Оправих и линковете в началото. Преводът върви малко по-бавно, защото съм нещо болен. Мисля, че вече се оправям, така че от утре с пълни сили…
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 30-May 08 Потребител No.: 71 689 Статус: Офлайн ![]() |
Какво става с субтитрите ? Гледам че никой не е писал в скоро време какъв е прогреса ? Мерси
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогреса го има в първия пост, да стават малко по-бавно ама все пак е лято а.к.а време за почивка ![]() Този коментар е бил редактиран от Jor0 на Aug 5 2010, 11:55 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 23rd June 2025 - 02:16 PM |