subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
Мерси!
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 116 Регистриран: 1-May 07 Град: София Потребител No.: 26 126 Статус: Офлайн ![]() |
Прогрес на епизод 17 - 100%
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 570 Статус: Офлайн ![]() |
Няма по уникален сериал от този. Благодаря. че те има - малко ми е сложен с терминологията и за това го гледам с със субс
|
------------------------------------ "Съвършенството е достигнато, не когато няма какво повече да се добави, а когато няма какво да се премахне."
Антоан дьо Сент Екзюпери Make money with me, folow me here,Кухня |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 26-January 11 Потребител No.: 120 266 Статус: Офлайн ![]() |
Голямо Благодаря.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 640 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 116 Регистриран: 1-May 07 Град: София Потребител No.: 26 126 Статус: Офлайн ![]() |
Прогрес на епизод 18 - 100%
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 9-October 07 Потребител No.: 46 270 Статус: Офлайн ![]() |
Възмутен съм от несериозното отношение на всички преводачи към този сериал. На къде по-негледаеми сериали се правят преводи и то изключително бързо. Аз много рядко коментирам каквото и да е било, но ми писна вече. До кога ще гледам по всички сайтове за субтитри на едно и също нещо да се правят по 5-6 и повече преводи за сметка на други, които нямат превод(и то гледаеми) judaspriest в теб ми е надеждата ако имаш възможността по-бързо да превеждаш този сериал. Аз ще съм ти много благодарен, а предполагам и всички други фенове на сериала. ![]() |
------------------------------------ ВПРЯГАЙ И КАРАЙ НИЩО,ЧЕ КОНЯТ Е УМРЯЛ!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
Адмирации към аватара ти! Любимият ми албум на баце Брус ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 9-October 07 Потребител No.: 46 270 Статус: Офлайн ![]() |
Адмирации към аватара ти! Любимият ми албум на баце Брус ![]() ![]() Разбира се, че е така. Не ме разбирайте погрешно. Дразня се от факта, че за един сериал има по няколко превода, а за други не. Просто призовах ако е възможно, нищо повече и да се показва прогреса за да знаем кога да очакваме субтритрите. Иначе и на мен ми е любимият албум ![]() Този коментар е бил редактиран от chezet на Apr 6 2013, 07:30 PM |
------------------------------------ ВПРЯГАЙ И КАРАЙ НИЩО,ЧЕ КОНЯТ Е УМРЯЛ!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн ![]() |
Aз съм леко натъжен, че нещо не се намират 1080р WEB-DL на 17-и и 18-и епизод... ![]() Иначе, развитието на преводача е забележително. ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Fozzy, много благодаря за оценката!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 10-September 08 Потребител No.: 77 210 Статус: Офлайн ![]() |
ЕДИТ: Сега като се замисля, вероятно си празнувал и въпросът ми не беше уместен. ![]() Честит Рожден ден на патерици и успех! ![]() Този коментар е бил редактиран от Hjoint на Apr 11 2013, 07:04 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогрес на епизод 19 - 100%
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Човекът-група =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 2-August 08 Град: Плевен Потребител No.: 74 735 Статус: Офлайн ![]() |
Някой да има представа дали буквите съвпадат с другите издания за епизод 19?
|
------------------------------------ Нямаш ли си свой човек, загубен си, мой човек!
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 8th September 2025 - 01:49 PM |