subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
-= F o z z y =- |
![]() ![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
![]() Година: 2004-?? Жанр: Драма, Екшън/Приключенски 9.2/10 @ www.tv.com NFO @ www.IMDb.com Резюме: Презокеански полет 815 от Сидни, Австралия, загадъчно се разбива на незнаен остров в Тихи океан. Оцелелите бързо разбират, че ще трябва да се обединят, за да имат някаква надежда за спасение, защото островът крие опасности и тайни. Но и самите оцелели имат своите тайни. Сега те ще трябва да споделят една съдба, едни тревоги и препятствия, за да се измъкнат живи от острова. Субтитри за трети сезон можете да намерите на http://subs.sab.bz Този коментар е бил редактиран от electroneon на Feb 9 2012, 11:32 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 72 Регистриран: 12-January 07 Град: Враца/В. Търново Потребител No.: 745 Статус: Офлайн ![]() |
Моите субтитри за седми епизод са готови. Приятно гледане. Този коментар е бил редактиран от Stone на Jul 3 2007, 07:47 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн ![]() |
Някой има ли нещо против вече аз да поема щафетата?
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 12-February 07 Град: Село Горно Надолнище Потребител No.: 9 258 Статус: Офлайн ![]() |
Да, аз имам много против! Лично предпочитам да гледам сериала с преводите на Fozzy. Ако имаш толкова голям мерак да превеждаш, захвани се с някой друг сериал. Надявам се тук хората, които отговарят за поддръжката, да не допуснат да се получи като в subs.unacs.bg и 100000000-та превода за 1 и същи епизод на 1 и същи сериал.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн ![]() |
Кой е сегашния? Ако е авторът на темата... Ще се справя подобаващо. Имам опит. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Stranger in a Strange Land ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 466 Регистриран: 22-December 06 Град: Н Потребител No.: 22 Статус: Офлайн ![]() |
Не може да му пише ЛС, защото, хмм... потребител -= F o z z y =- от днес май вече не съществува. Удобно е, че точно днес се появява Fedaykin-Mentat _.:*~*:._Shai-Hulud_.:*~*:._ ![]() |
------------------------------------ "На човек му трябват две години, за да се научи да говори и 60, за да се научи да мълчи." японска поговорка |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 8-March 07 Потребител No.: 17 031 Статус: Офлайн ![]() |
Мерси
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 12-January 07 Град: Трън Потребител No.: 772 Статус: Офлайн ![]() |
_.:*~*:._Shai-Hulud_.:*~*:._, ще чакам твоите субтитри. Имам усещането, че ще се справиш добре ![]() Правилно съм предполагал. Благодарности за превода. Този коментар е бил редактиран от Zvan на Mar 9 2007, 01:32 AM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 748 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за хубавите преводи! Наистина сте страхотни.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 12-February 07 Град: Село Горно Надолнище Потребител No.: 9 258 Статус: Офлайн ![]() |
Fozzy, ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 21-February 07 Потребител No.: 12 138 Статус: Офлайн ![]() |
orbitalen ти може да искаш и папата да ти го превежда ама нема..._.:*~*:._Shai... аз гледах предния епизод с твоя превод и мисля че се справяш много добре..продължавай в същия дух.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Lost.S03E13.HDTV.XViD-Caph ![]() Този коментар е бил редактиран от _.:*~*:._Shai-Hulud_.:*~*:._ на Mar 22 2007, 09:58 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 8-March 07 Потребител No.: 17 101 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря много за титрите и браво за това, че толкова бързо ги направихте !!! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 21-February 07 Потребител No.: 12 361 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 15th June 2025 - 09:18 AM |