subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Чукча не читател, чукча писател! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 262 Регистриран: 11-January 07 Град: The south states, between two borders Потребител No.: 667 Статус: Офлайн ![]() |
Kidnapped Отвлечен ![]() http://imdb.com/title/tt0771329 —— ![]() ————— ЗА ФИЛМА ————— жанр: криминален, драма времетраене: 13 еп. по 45 мин. език: английски държава: САЩ година: 2006 ————— УЧАСТВАТ ————— Джеръми Систо Тимъти Хътън | Делрой Линдо | Дейна Дилейни Уил Дентън | Линус Рочи | Микелти Уилямсън ————— РЕЗЮМЕ ————— Разтърсващата трилър-драма проследява отвличането на сина на заможно семейство от Ню Йорк. С помощта на полицията, ФБР и частни следователи всички заедно работещи по този случай си мислят, че този е като многото подобни и всичко ще приключи бързо. Но се оказва, че семейството всъщност не е толкова перфектно и си има своите тайни. ————— СУБТИТРИ ————— 01x01 - превод: FallOutBoy, синхронизация: taratora, редакция: booker & toreto Този коментар е бил редактиран от someonenew на Feb 10 2012, 12:11 AM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() инженер ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 94 Регистриран: 30-January 07 Град: Камено Потребител No.: 4 168 Статус: Офлайн ![]() |
Почва по Нова ТВ всяка събота от 20:00
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Чукча не читател, чукча писател! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 262 Регистриран: 11-January 07 Град: The south states, between two borders Потребител No.: 667 Статус: Офлайн ![]() |
[b]Засега го няма активен в български тракери, в Замунда ги има поотделно, но не са активни. Линкове към чужди тракери съм дал в основната тема. Вярно, че го почват по Нова (на седмица по една), но това ни най-малко не ни притеснява (нас двамата c [color=#A0522D]toreto) даже ще ни помогне да направим нашите субтитри още по-добри! Стискайте палци! ![]() Този коментар е бил редактиран от someonenew на Feb 10 2012, 12:12 AM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 25-February 07 Град: Sf Потребител No.: 13 237 Статус: Офлайн ![]() |
Сериала наистина си струва гледането. Благодаря на преводачите предварително. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 866 Статус: Офлайн ![]() |
гледах по нова първата серия : интересен е предварително благодаря за суб. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 20-May 07 Потребител No.: 30 678 Статус: Офлайн ![]() |
...и според мен този сериал ще трябва да се гледа. Благодаря на хората които ще дерзаят за направата на субтитри ! Този коментар е бил редактиран от someonenew на Feb 10 2012, 12:12 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
Нещо против аз и човекът, който превежда сериала за Нова да хванем 5-ти епизод? Негов превод, мой тайминг?
Този коментар е бил редактиран от The-Slugi на Jan 6 2008, 01:56 PM |
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нещо против аз и човекът, който превежда сериала за Нова да хванем 5-ти епизод? Негов превод, мой тайминг? Аз имам тайминг за епизодите след 4-ти, но не е на английски, но по слух ще ми е много трудно. Но ако наистина искаш ти и преводача на Нова, няма как да имам нещо против ![]() Този коментар е бил редактиран от booker на Jan 6 2008, 02:39 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн ![]() |
Тоя сериал поне завършен ли е? Да не е като Vanished? ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 8-January 08 Град: софия Потребител No.: 56 890 Статус: Офлайн ![]() |
здравейте и от мен,и аз гледах пирвия епизод по Нова тв и ми се струва че ще е много добър.Голями благодарности на хората които са се заели с титрите,радвам се че все още се намират такива хора дерзайте. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 6-July 07 Потребител No.: 35 458 Статус: Офлайн ![]() |
благодаря
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 8-July 07 Потребител No.: 35 638 Статус: Офлайн ![]() |
Сериала е ниво - доста интересен и заплетен. Направо останах без дъх след края на 5-ти епизод. Субтитрите са безупречни. Благодаря на всички преводачи. Успех и занапред.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 43 106 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за субтитрите! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 17-April 07 Потребител No.: 23 950 Статус: Офлайн ![]() |
Чудесна работа сте свършили със субтитрите. Ако мога само да дам едно предложение: гугъл има преводач от португалски на английски. Останал съм с добри впечатления от преводите им от немски и руски на английски. Естествено няма да са перфектни но поне може да са от помощ ако превеждате "по слух".
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 25-February 07 Град: Sf Потребител No.: 13 237 Статус: Офлайн ![]() |
Един голям поклон пред преводачите! Продължавайте в същия дух. Но сериала си заслужава чакането на превода и вниманието ни. |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 09:30 AM |