subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн ![]() |
Видяло се е, че няма да се допреведе третия сезон И по кое точно се е видяло? ![]() 13-ти епизод, 14-ти епизод, 15-ти чака одобрение. ![]() |
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 5-June 09 Потребител No.: 95 414 Статус: Офлайн ![]() |
![]() Благодаря много! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() инженер ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 94 Регистриран: 30-January 07 Град: Камено Потребител No.: 4 168 Статус: Офлайн ![]() |
Е, разгеле, криво-ляво свършихме четвърти сезон.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн ![]() |
Е, разгеле, криво-ляво свършихме четвърти сезон. Свършихте, ама не съвсем. 04x19 - Редакция. Срок - когато стане. -------------------- pgi, за мен не е проблем, харесва ми да го превеждам. ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от someonenew на Sep 10 2010, 03:57 PM |
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() инженер ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 94 Регистриран: 30-January 07 Град: Камено Потребител No.: 4 168 Статус: Офлайн ![]() |
Брей, вярно, изтървал съм го.
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 1st July 2025 - 07:21 PM |