subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Джедай ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 220 Регистриран: 9-October 07 Град: София Потребител No.: 46 247 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
СУБТИТРИ ЗА ЕПИЗОД 01x03 За рилийсите: Caprica.S01E04.HDTV.XviD-NoTV Caprica.S01E04.720p.HDTV.x264-SiTV Този коментар е бил редактиран от jedi_vader на Mar 2 2010, 02:36 AM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 25-September 08 Потребител No.: 78 093 Статус: Офлайн ![]() |
СУБТИТРИ ЗА ИПЗОД 01x03: 75% За рилийсите: Caprica.S01E04.HDTV.XviD-NoTV Caprica.S01E04.720p.HDTV.x264-SiTV Абе хора защо, защо има разминаване в наименованието на субовете и сериалите? |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 31 Регистриран: 22-February 08 Град: Варна Потребител No.: 62 469 Статус: Офлайн ![]() |
Прочетете цялата тема и ще разберете
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Джедай ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 220 Регистриран: 9-October 07 Град: София Потребител No.: 46 247 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
СУБТИТРИ ЗА ЕПИЗОД 01x04 За рилийсите: Caprica.S01E05.HDTV.XviD-XII Caprica.S01E05.720p.HDTV.x264-IMMERSE Този коментар е бил редактиран от jedi_vader на Mar 2 2010, 02:36 AM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= 200 РакиИ в чАс =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 325 Регистриран: 22-December 06 Град: Sofia Потребител No.: 43 Статус: Офлайн ![]() |
Tози филм се очертава да е не по-малък хит от BSG. Успех Джедай. Нека силата бъде с теб. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
СУБТИТРИ ЗА MEROS 01x05 За рилийсите: Caprica.S01E06.Know.Thy.Enemy.HDTV.XviD-FQM Caprica.S01E06.720p.HDTV.x264-CTU Този коментар е бил редактиран от jedi_vader на Mar 7 2010, 01:15 AM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
СУБТИТРИ ЗА MEROS 01x06 За рилийсите: Caprica.S01E07.The.Imperfections.of.Memory.HDTV.XviD-FQM Caprica.S01E07.720p.HDTV.x264-CTU Този коментар е бил редактиран от jedi_vader на Mar 14 2010, 11:41 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
СУБТИТРИ ЗА MEROS 01x07 За рилийсите: Caprica.S01E08.Ghosts.in.the.Machine.HDTV.XviD-FQM Caprica.S01E08.720p.HDTV.x264-ORENJI Този коментар е бил редактиран от jedi_vader на Mar 21 2010, 12:13 AM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 18-September 07 Град: Русе Потребител No.: 43 623 Статус: Офлайн ![]() |
За 8 серия вече си на 70%? Супер :-)
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 22-March 09 Потребител No.: 90 941 Статус: Офлайн ![]() |
Браво jedi:) страшен си , благодаря Ти от името на всички фенове ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
СУБТИТРИ ЗА MEROS 01x08 За рилийсите: Caprica.S01E09.End.of.Line.HDTV.XviD-FQM Caprica.S01E09.720p.HDTV.x264-CTU Този коментар е бил редактиран от jedi_vader на Mar 27 2010, 11:59 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 22-November 07 Потребител No.: 52 451 Статус: Офлайн ![]() |
И аз също искам да кажа голямо благодаря jedi_vader за субтитрите и жалко, че ще е толкова дълго чакането, но пък за мен си заслужава.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
jedi_vader, радвам се, че продължи с превода на сериите. Надявам се, че не се е отразило неблагоприятно върху резултатите от изпитите... и извинявай за "подръчкването" през януари. ![]() Благодаря отново. Ще бъде хубаво, ако можеш наесен да продължиш с преводите на първи сезон. |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря на всички ![]() Идеята за разцепването на сезона е на самата телевизията, Syfy. Дейвид Ейк не е особено очарован, но Syfy явно си имат някакви планове и стратегии... Иначе самите епизоди са готови и сега, просто ще си чакат до септември. После май и втори сезон ще има. Когато имам малко време, ще направя редакция на субтитрите за всички епизоди. Има някои неща, които трябва да се пооправят и изчистят. sty, спокойно, на резултатите ми повлия само тъпотата на преподавателите ми... Опитвам се да правя субтитрите бързо, но, когато имам нещо по-важно, остават за по-нататък. В темата винаги ще има коментар от мен кога ще има субтитри, а ако някой път се окаже, че не мога да ги направя в разумен срок, е хубаво да има някой, който да ме замести. Ако има желаещи, нека ми пишат ЛС. Досега не ми се е случвало, но никога не се знае. Живот и здраве, септември ще продължа с превода. А ако епизодиде случайно "изтекат" по-рано, драснете ми едно ЛС. Този коментар е бил редактиран от jedi_vader на Mar 30 2010, 10:29 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
jedi_vader, благодаря за субтитрите. Очарован съм от работа, която си направил! С чиста съвест заявявам, че едно от най-хубавите неща в сериала е твоят превод.
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 03:36 PM |