subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 25-September 07 Потребител No.: 44 400 Статус: Офлайн ![]() |
Очакват ли се субтитри скоро за 2 сезон ?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 3-December 07 Потребител No.: 53 607 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте ако някой има желание да преведе 2-я сезон мога да му дам Английски субтитри.Аз пробвах да го преведа но английския ми не е достатъчно добър...благодаря предварително... _____________ Този коментар е бил редактиран от danissimo на Feb 13 2011, 06:43 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 18-April 10 Потребител No.: 110 643 Статус: Офлайн ![]() |
Жалко, че няма превод, сериала е готин...
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 28-January 07 Град: CopLand Потребител No.: 3 685 Статус: Офлайн ![]() |
Дааа за съжаление се превеждат предимно глуповати комедии за сметка на качествените war и crime сериали, въпреки високия IMDB рейтинг ![]() |
------------------------------------ ![]() Най-прекия път до сърцето минава през стомаха - казал куршумът с изместен център на тежестта! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 9-May 07 Потребител No.: 28 354 Статус: Офлайн ![]() |
Заключват ми темата на сериала пък в тая не е писано от 3 години как може такава глупост от страна на хората които подържат сайта.Не съм толкова прост и сам да видя,че има тема,но като видях,че е занимарена на кой да пиша в нея,кой ще види какво пиша дано все пак някой се заеме с превода на 2,3 и 4ти сезон.Благодаря все пак ако някой се заеме !!!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
lubobilev, с екипа не се спори, ще си изпросиш наказание! И освен това не си прав - няма смисъл от десет теми. Щом пишеш в тази, тя автоматично излиза напред и потребителите (също и преводачите) веднага я виждат. Присъединявам се към молбата ти, дано се намери мераклия за превод. |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 9-May 07 Потребител No.: 28 354 Статус: Офлайн ![]() |
Еми да се надяваме.Като прочетох коментарите,доста хора чакат за тези субтитри и някой даже с години чакат.Имаше някакъв човек,който беше започнал превода,но не е получил подкрепа от други хора и се е отказъл.Но сега вече мисля,че като пишем в тази тема все някой ще се намери да ги направи и да гледаме този хубав сериал !!!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 18-January 13 Потребител No.: 132 446 Статус: Офлайн ![]() |
Присъединявам се към молбата някой да преведе 2,3 и 4 сезон.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хайде бе хора никой ли няма да се заеме поне с 2ри сезон.Никои ли не вижда какво пишем тук,поне кажете,че няма да направите нищо да не се надяваме толкова хораДайте някакъв отговор много безотговорно от ваша страна ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Най после някакъв отговор,ми точно така кажете,че няма да свършите работа поне да не се надяваме и да чакаме
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 26 Регистриран: 8-January 07 Град: Свищов Потребител No.: 274 Статус: Офлайн ![]() |
ХАхахахаха не е истина. Едвам намерих една 264.HDTVRip.720p версия на първи сезон, изтеглих я и се оказа на руски ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 8th September 2025 - 12:42 AM |