subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 29 2009, 11:06 AM
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн |
fearnot, слънчице, чакаме Ураааа, започна! |
|
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
|
Mar 29 2009, 12:22 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 25 Регистриран: 5-July 07 Потребител No.: 35 406 Статус: Офлайн |
Ето това се казва отдаденост. Благодаря ти fearnot и ти пожелавам повече свободно време за да правиш това, което ти харесва, а ще зарадва и нас. Спорна работа. |
|
------------------------------------ Никога не е късно да поправиш грешките си и да преоткриеш себе си![size="3"][/size][color="#FF8C00"][/color]
|
|
|
|
|
Mar 29 2009, 04:06 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 2-April 07 Град: sevlievo Потребител No.: 20 871 Статус: Офлайн |
Супер мислих си че няма да има трети сезон а то цели 10 серийки ще има |
|
|
|
|
|
|
Mar 29 2009, 05:41 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 234 Регистриран: 20-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 11 672 Статус: Офлайн |
То и аз си мислех, че няма да има тъй като нали беше обявено за Януари 2009 ама нещо нищо нямаше и днес бях приятно изненадън fearnot ти си човека |
|
------------------------------------ It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom. BricksLog - Най-големият български сайт на LEGO тематика |
|
|
|
|
Mar 29 2009, 11:35 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 20-February 07 Град: Burgas Потребител No.: 11 551 Статус: Офлайн |
Страшен си!Браво на преводача и едно голлямоо Благодаря |
|
|
|
|
|
|
Mar 30 2009, 10:59 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 234 Регистриран: 20-February 07 Град: Бургас Потребител No.: 11 672 Статус: Офлайн |
Това е НЕ човешкия сериал |
|
------------------------------------ It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom. BricksLog - Най-големият български сайт на LEGO тематика |
|
|
|
|
Mar 30 2009, 01:07 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 149 Регистриран: 17-January 07 Град: Варна Потребител No.: 1 395 Статус: Офлайн |
С тия две теми за един сериал става луда работа. Не знам що за идея е. Ако човек иска да напише нещо, трябва да идва тук, а ако иска да види докъде е превода, да отива там. Какво пречи всичко да си е на едно място - мнения, прогрес, дати, забележки? Относно серията, не ми хареса особено, доста посредствена, новия екшън герой ми е твърде сладникав, предполагам е умишлено търсено впечатление. Стивън липсва, Кътър кефи с дългата коса, другият нов персонаж - Сара Пейдж ми е малко безлична засега. По-скоро серията е интересна с новата насока, която явно ще е определяща за трети сезон - митологичните същества, някои от които вероятно ще са от бъдещето. Като цяло свежото излъчване е запазено, хуморът - също. Преведох серията на един дъх, с огромно удоволствие, надявам се буквите да са ви харесали. Имаше една игра на думи, която не се сетих как да я преведа по друг начин и реших да е максимало лесна за разбиране, но пък така губи от остроумието си. Както и да е, досега не съм се сетил как по друг начин да я преведа, а няма как да бавя цял епизод, заради едно изречение. Става дума за разговора, когато Джени Луис (Клаудия Браун) казва, че трябва да отиде в Центъра, за да информира Джеймс за ситуацията. Заиграх се с двусмислието на "Центъра", като съоръжение и център, като център на град. Всъщност нещата са по-други, Джени казва: "Трябва да отида до "ARC", на английски звучащо като "АРК", съкращение от Anomaly Research Centre (Център за изследване на аномалиите), но което е със същото звучене като думата "ARK", което означава "Кивот". И оттам следва: "Кивота?", на което Конър отговаря: "Не този Кивот". Отплеснах се с писането, май. Този коментар е бил редактиран от fearnot на Mar 30 2009, 01:32 PM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Mar 30 2009, 05:05 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Самата идея е да се разграничи коментирането на самия сериал от мнения/препоръки за субтитрите. Просто в онази тема си отбелязвай прогрес на преводите и друга информация за излизане на епизоди, а тук си коментирайте самия сериал. Като човек, който не е гледал сериала, няма да ми е приятно като погледна темата за субтитри да прочета някой спойлер (примерно, че някой умира). Не си ли на същото мнение? А и не мисля, че юзерите чак толкова ще се затруднят от преглеждането на още една тема... Аз направих тази тема и прехвърлих постовете, но ако все пак държиш някой модератор може да си ги съедини пак двете теми. Този коментар е бил редактиран от The-Slugi на Mar 30 2009, 05:06 PM |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Mar 30 2009, 09:14 PM
Коментар
|
|
![]() -= Мани-мани =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 828 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 370 Статус: Офлайн |
Добра серия за начало. Все пак се открива нов сезон, появяват се нови герои. Ще видим какво ще става. Само дето този "крокодил" беше доста милостив |
|
------------------------------------ In life go straight and turn right... Чудото на чудесата е, че понякога се случват! |
|
|
|
|
Mar 31 2009, 04:34 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 149 Регистриран: 17-January 07 Град: Варна Потребител No.: 1 395 Статус: Офлайн |
Самата идея е да се разграничи коментирането на самия сериал от мнения/препоръки за субтитрите. Просто в онази тема си отбелязвай прогрес на преводите и друга информация за излизане на епизоди, а тук си коментирайте самия сериал. Като човек, който не е гледал сериала, няма да ми е приятно като погледна темата за субтитри да прочета някой спойлер (примерно, че някой умира). Не си ли на същото мнение? А и не мисля, че юзерите чак толкова ще се затруднят от преглеждането на още една тема... Аз направих тази тема и прехвърлих постовете, но ако все пак държиш някой модератор може да си ги съедини пак двете теми. Да, от тази гледна точка има смисъл (в частта за спойлерите). Не съм поглеждал от този ъгъл, тъй като при мен елементът на изненадата така или иначе се губи заради превода. Тук можете да намерите първите два сезона със субтитри. Субтитрите за втори епизод са готови. Има линк в другата тема. Този коментар е бил редактиран от yvetted на Mar 4 2012, 06:41 PM |
|
|
|
|
|
Apr 24 2009, 04:57 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 11-April 07 Град: Плевен Потребител No.: 22 876 Статус: Офлайн |
Направо изгарям от нетърпение ! |
|
|
|
|
|
|
May 5 2009, 08:37 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 27 Регистриран: 15-May 07 Потребител No.: 29 690 Статус: Офлайн |
Липсва ми Кътър. Мисля, че сгрешиха като го махнаха от сериала. Очаквам да се появи негов клонинг.
|
|
|
|
|
|
|
May 11 2009, 08:13 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 11-May 09 Град: Varna Потребител No.: 93 807 Статус: Офлайн |
Жалко :S
|
|
|
|
|
|
|
May 11 2009, 09:03 PM
Коментар
|
|
Изгледах сериите до осма. Няма да издавам нищо. Може би е най-добрият сезон досега. Сюжетът се задълбочава. Ще си позволя да издам само, че сезоните най-вероятно ще са шест или седем. А днес четох в един форум (много готин, между другото), че ще има и игрален филм, снимките започват тази година от Warner Bros. Най-вероятно следващият сезон ще се снима от щатска телевизия и ще е в познатия формат от около 20-ина серии. Дано запазят актьорите. Изобщо, новините са много добри, както и отзивите засега. Дано само не се издънят и дано всичко това за сезоните и филма да е истина и да се реализира. Радвам се, че го почнах от самото начало и виждам, че от сезон на сезон, почитателите му се увеличават. В началото го теглиха по 400-500 души, сега двойно повече. А като си спомня, че за първия сезон нямаше дори английски субтитри и всичко правех по слух, включително и тайминг. След това се появиха бразилски субтитри на португалски и едва последните две серии мисля, бяха вече на английски. След това пуснаха английски букви за всички, но аз ги бях превел. Вярно, имаше грешки доста, но какво да се прави. Важното е да продължават да ни радват. Поздрави на всички фенове.
|
|
|
|
|
|
Jan 28 2010, 06:47 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 43 072 Статус: Офлайн |
Този сериал май го забравихме... какво става чува ли се нещо за сезон 4 или вече е спрян?
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 7th December 2025 - 10:03 PM |